Србија

ОГЛАСИЛА СЕ МЛАДА ГЛУМИЦА: Ћерка Бранислава Лечића одговорила на оптужбе Данијеле Штајнфелд

Ана Лечић, ћерка глумца Бранислава Лечића којег је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, огласила се за Курир и стала уз свог оца.

– Претешко је уопште говорити на овакве нападе везане за некога ко ми је родитељ. Све што могу да кажем је да знам какав је човек мој отац и ту сам мирна. Истина ће изаћи на видело – рекла је за Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, након што је објављена информација да је Данијела на саслушању навела његово име и оптужила га за наводно напаствовање.

Бранислав Лечић се огласио и поводом оптужби које су се појавиле у медијима о наводном силовању Данијеле Штајнфелд изјавио:

– Апсолутно поштујем закон и правне институције ове државе, и спреман сам да у било ком тренутку да одговарам у Тужилаштву на овакву оптужбу. У питању је најгнуснија лаж која ме дискредитује.

Данијела је у свом филму „Зацели ме“ испричала и своју страну приче као жртва сексуалног насиља. Штајнфелдова, како преноси угледни магазин Варајети, напустила је земљу пре неколико година након што ју један моћник из индустрије с*ксуално напаствовао. Напад је, како она тврди, оставио трауму и дуго није могла да говори о томе.

Извор: курир.рс/Б.Т.