Регион

ОВО ЈЕ ВИЛА У КОЈОЈ ЖИВИ МАРИЈА МИЛОШЕВИЋ: Увек је закључана, ролетне спуштене (ФОТО)

Марија Милошевић (53), ћерка покојног председника СРЈ Слободана Милошевића, у Црној Гори живи у кући која је закључана, са спуштеним ролетнама и готово да никада не излази.

Према речима комшија, у посету јој не долазе ни рођаци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они, међутим, за Марију имају само речи хвале:

– Марија је ту у кући, али не излази. Има човека који јој помаже, зове се Тото, али он је сад отишао код њеног брата и мајке у Русију. Она је добра комшиница, нећемо да се лажемо. Моја ћерка је једном била код ње – рекао је својевремено за медије један од комшија.

Комшије, које су имале прилику да је сретну и да са њом размене мишљење, кажу да је јако пријатна. Много од њих су уверени да се повукла патећи за оцем, а како кажу ситуација је непромењена од када јој је умрла мајка.

– Марија је завијена у црно откако је Слобо умро. Није то више иста жена. Џабе је тражите, она је све рођаке вратила с капије. Једноставно, не жели ни са ким да прича. Има двојицу момака који јој помажу и тог једног за кога се прича да јој је партнер, и то је све. Врло је опрезна и неприметна јер не жели да је ико услика, а камо ли било шта више. Зато никад не подиже ролетне, нити излази у двориште. Комшије које јој се најаве једино могу с њом да попију кафу, и то се ретко дешава. Ма чудан је то живот, али она зна да је овде на Цетињу најсигурнија – испричао је пре неколико година један од комшија.

Фотографије Маријине куће погледајте ОВДЕ.