Србија

ПОЧЕЛО ЈЕ! Вучић забранио Стефановићу да присуствује конференцији за штампу

Фото: Јутјуб

Чињеница да је актуелни министар одбране, бивши министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, присуствовао седници Савета за националну безбедност, али и чињеница да није био на конференцији после седнице, намеће питање да ли је обрачун Стефановић – Вучић одложен или је ипак на снази?

Након завршене конференције за медије, на којој се Александар Вучић обратио јавности после седнице Савета за националну безбедност, Стефановић, иначе шеф Бороа за националну безбедност није се појавио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да ли је по среди одлагање обрачуна између два клана које предводе Вучић и Небојша Стефановић, питање је које свакако изазива полемику?!

Уместо помпезно најављиваних шокантних снимака које ће запрепастити свет, а који ће и показати умешаност неких од највиших државних функционера у криминал, добили смо две фотографије лешева навијача.

Иако се очекивало да ће Вучић поименце именовати лица повезана са Небојшом Стефановићем која су у спрези са криминалом, до тога ипак није дошло.

Вучић је одговорио на питање новинара кога је занимало зашто на КЗН нема управо Стефановића, министра војске.

– Очекивали сте? Он је директор Бироа, не Савета. Очекивали сте и Бату Гашића онда? Само чекају да неко нешто каже да испадне да га оптужује – одговорио је Вучић.

Подсетимо, сукоб Александра Вучића и Небојше Стефановића почео је од битке за градски одбор СНС, преко појаве Дијане Хркаловић у МУП, лажне министрове дипломе, афере „Крушик“, рата између Вучића и Гашића (БИА) с једне, и ГИМ, односно оца Стефановића с друге стране, отимања хотела „Шумадија“ од стране Бранка Стефановића, његове пословне посете Саудијској Арабији, па Италији, улоге Слободана Тешића, операције Јовањица“, до твитова Жељка Митровића, текста у Српском Телеграфу, који је близак власти, извлачења на светло јавности Стефановићевог кума Александра Папића…

Извор: otvorenosr.rs