Свет

Потпуни хаос! АМЕРИКА ПРЕД ПАДОМ: Граница пуца, масовни продор прети да растури САД за сва времена!

ПОСЛЕ само два месеца, колико је Џо Бајден председник, његова администрација је изгубила контролу над главном међународном границом, тврди водитељ Фокс њуза Такер Карлсон.

– Читаве популације се тренутно крећу на север кроз Мексико. Само прошлог месеца, америчка пограчична служба ухватила је 100.000 илегалних миграната у Калифорнији, Новом Мексику, Аризони и Тексасу. Неки званичници Националне безбедности верују да ће се тај број ускоро удвостручити, на 200.000 месечно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Огромна већина ових страних држављана остаће у САД трајно. Ако Демократска странка буде држала свој курс, постаће држављани и регистровани гласачи. Тешко је схватити колики су ти бројеви. Никада нису виђене демографске промене попут ове. Отприлике је еквивалент потпуно новом Чикагу сваке године, осим Чикага у којем живе у потпуности сиромашни људи са ограниченим образовањем и који не знају енглески. Не би требало да кажете ништа од тога, али шта онда? Истина је – рекао је Такер.

Он се пита како је то добро за Америку.

– Живимо у дубоко разбијеној земљи на врхунцу економске кризе. Па како ће невиђени вал милиона нискоквалификованих страних држављана ојачати америчку економију? Како ће ујединити наше друштво коме је то преко потребно? Волели бисмо да чујемо да неко на ова питања одговара смирено и опширно, јер су то једина питања која су битна.

Поштедите нас предавања о томе колико је супротстављање отвореним границама расистичко. Отворене границе не воле ни латиноамерички окрузи Јужног Тексаса. То су врло јасно дали до знања на начин на који су гласали у новембру. Људи одговорни за ову кризу не желе да разговарају о томе и не желе да ви постављате питања. Ако то учините, оптужиће вас да сте расиста због напада на имигранте. Молимо вас.

Нико не мисли да су криви имигранти. Не можете кривити сиромашне људе што желе да дођу овде. Ко не би дошао? Бесплатно образовање, бесплатна здравствена заштита, чисте улице, сигурност. Морали бисте бити луди да не напустите Гватемалу за Тексас. Па наравно да долазе. Људи који прелазе границу желе бољи живот за своје породице и нико их због тога не може мрзети, а најмање ми. Криви су непромишљени идеолози који су изазвали ову катастрофу. Џо Бајден је на врху те листе. Бајден је желео да се ово догоди. То је наглас рекао на демократској дебати – појаснио је водетељ у својој емисији на Фокс њузу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс