Србија

Потпуни преокрет! ДИЈАНА ХРКАЛОВИЋ ПОЛИЦИЈИ ДОНЕЛА ПАПИРЕ СА ШОКАНТНИМ САДРЖАЈЕМ! Проверава се да ли су ти наводи тачни!

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза и бивша државна секретарка у МУП Дијана Хркаловић поново ће бити саслушани у СБПОК због сумње да су сарађивали с Вељком Беливуком.

Дијана је у понедељак први пут саслушана, али тада је била под дејством јаких лекова за смирење и на сва питања је само кратко одговарала са „не знам“ и „не сећам се“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је, како сазнајемо, полицајцима доставила и медицинску документацију у којој пише да има озбиљну психичку болест, али ће све те анализе ићи на проверу.

Инспектори морају да утврде да ли је Хркаловићева заиста болесна или је намерно пила лекове за смирење како би избегла полиграфско испитивање.

Славиша Кокеза је први пут саслушан у недељу у СБПОК и инспекторима је тада испричао да никад није упознао Вељка Беливука и да нема никакве везе са његовим кланом.

Међутим, постоје докази да је лагао, због чега ће поново одговарати на питања полицајаца. Занимљиво је и да је Кокеза тада одбио полиграфско испитивање (чак и на питање о томе да ли има сазнања о припреми убиства Александра Вучића!?!), уз образложење да му је Александар Степановић, председник Вишег суда у Београду, лично саветовао да нипошто не пристаје на детектор лажи.

Кокеза је током саслушања чак девет пута поменуо Степановића.
Због тога ће и председник Вишег суда ускоро бити позван на саслушање у СБПОК.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс