Србија

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Лечић испричао да му се Данијела СВЕТИ? Глумац тврди – овако је настао СПОРНИ СНИМАК: “Вежбали смо”

Глумац Бранислав Лечић (65) наводно је испричао у полицији да је чувени снимак његовог разговора са Данијелом Штајнфелд (37) који је глумица доставила Тужилаштву као доказ да је силована заправо сценарио за филм.

Како наводи извор Информера, Лечић је у свом исказу рекао да је аудио-снимак у ком говори да свој “к***ц меће само у оне које поштује” настао док су вежбали текст за пројекат који је Данијела припремала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумац тврди да је он на крају одбио да учествује у том филму и да му се млађа колегиница због тога свети.

– Лечић се прошлог петка изјаснио пред инспекторима и о спорном снимку, који се сматрао кључним доказом да је силовао Штајнфелдову. Објаснио је да је реч о сценарију за филм који је Данијела желела да сними. Рекао је да га је позвала да глуми у њему и да су се нашли у ресторану како би увежбали текст. Захтевао је од полиције да јој траже да им достави тај сценарио – прича извор.

Према његовим речима, Лечић је убеђен да му се колегиница свети јер је одбио да буде део тог пројекта.

– Испричао је да га је прогањала да учествује у том филму, те да се наљутила кад је схватила да он то дефинитивно неће. Казао је да га је на крају лажно оптужила за силовање – прича извор.

Бранислав Лечић је потврдио да је у полицији рекао како је спорни снимак настао док су вежбали улоге.

– Радио сам на филму, а она је то претворила у моју оптужницу. Нажалост, помажући Данијели тада, потписао сам своју оптужницу. Али то ће се све доказати. Поштујем закон ове државе и сматрам да се ово мора рашчистити пред надлежним органима. Дао сам изјаву у полицији у својству грађанина, против мене није подигнута никаква оптужница. Чекам да Тужилаштво размотри све околности – каже Лечић и додаје да жели да се заустави хајка и на њега и на Штајнфелдову:

– Мени није циљ да се монструозност овога што се дешава приписује мени или њој. Стало ми је до истине. Ту завршавам сваку причу.

Разговор снимљен 2016.

Глумица каже да је 2016. године снимила разговор са Лечићем у једном београдском ресторану. Причали су 77 минута, а Данијела је објавила минут и по разговора у коме се чује како Бранислав на њено питање “Да ли си видео да плачем јер нисам желела да будем с тобом на непознатом месту?”, одговара следећим речима: “То је моје исказивање нежности, а не непоштовање. То је достигнуће! То је за част. Шта ти мислиш да ја свој ку*ац усрећујем и мећем у некога кога не поштујем, кога понижавам? Имаш ли уопште појма ко сам ја?!”

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер