Србија

Потпуни преокрет! ЛЕЧИЋ ТРАЖИ ДА ДАНИЈЕЛА ИДЕ НА ПОЛИГРАФ? Откривено шта се дешавало на саслушању глумца!

Глумац Бранислав Лечић (66) у петак је седам и по сати детаљно одговарао на питања инспектора у МУП у вези са оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд (37) да ју је силовао у мају 2012. године. Како се сазнаје, глумац је на сопствено инсистирање полиграфски тестиран, а након сто је прошао тест, рекао је “да и Данијела треба да иде на полиграф, јер не могу обоје да говоре истину”

Како истиче извор близак овом случају, Лечић је оштро негирао наводе да је силовао колегиницу, а све време је тражио да дође полиграфиста и да га испита.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је инсистирао, иако је морао да сачека чак сат времена да стручњак дође и да га пре тога прегледа лекар. Рекао је: “Нећу да изађем одавде док ме не тестирате” – прича извор и наставља: – Лечић је тражио да му се постави питање и да ли је икада имао секс са Данијелом Штајнфелд. Поред тога, одговарао је на апсолутно сва питања о односу с колегиницом, где су се сретали, шта се дешавало и каква је природа њиховог односа била. Он је сва питања прошао – објашњава извор.

Данијела Штајнфелд јуче се није оглашавала на свом Инстаграм профилу, већ је само репостовала поруке подршке. Глумица је у петак написала да је она “живи доказ злочина тако монструозног, у који сумњате. Питајте ме за мој сексуални напад. Буди ми гост и баци пресуду и лај и псуј и криви. Џабе лајеш, мој глас непоколебљив је одсад, па све до вечности”.

Наводно, глумац је затражио и да његова колегиница буде полиграфски тестирана.

– Објашњено му је да то није у плану, као и да она није показала жељу за таквим видом испитивања када је сведочила. Тада је Лечић рекао: “Или она или ја говоримо истину, не можемо обоје да прођемо полиграф. Видели сте, немам шта да кријем, одговорио сам на сва питања која сте ми поставили. Очекујем да се све ово повуче, да одустану, пошто је истина на мојој страни” – додао је извор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Курир