Свет

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Полицајац Марко пре 14 година НЕСТАО: Пронашли тело и прогласили га мртвим, а сада се догодило чудо!

Породица се још 2007. године помирила са истином која јој је сервирана

Замислите да вам нестане најближа особа у животу на 14 година, да је потом прогласе мртвом, а да онда сасвим случајно откријете да је још жива.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То се догодило породици Новозеланђанина Марка Вилена (51) који је 2007. године нестао у океану. Тог кобног преподнева полицајац је ван дужности отишао са пријатељима на пар пива до обале и никад се више није вратио.

Пријатељи су рекли да је ушао у воду да се окупа, али је одједном нестао. Били су јако велики таласи и они су тврдили да га је океан узео под своје.

Обалска стража чешљала је то подручје више од недељу дана, да би рониоци код ајкуле у близини пронашли да је тих дана изгледа шчепала и појела неког човека.

Након што су је убили и распорили, пронашли су у њој неке кости као и део Маркове мајице, закључивши да је он био тај који је настрадао. Колеге полицајци затворили су случај и помирили се с тим да је Марко убијен у води.

Прогласили су га мртвим и породица је више од 14 година живела у уверењу да га је изгубила. Међутим, све се променило када је један од рођака на телевизији гледао прилог из психијатријске болнице у аустралијском Бризбејну, у којој је лежао човек који је неодољиво подсећао на Марка.

Сви су отрчали тамо и доживели највећи шок у животу када су схватили да је то заиста њихов Марко! Нико ни данас не зна како је са Новог Зеланда дошао до обале Аустралије, зашто приликом доласка на копно никог није контактирао и на крају – како је завршио у установи за ментално оболеле.

Марко Вилен сада је пребачен у сличну установу кући у Велингтону и његови најближи могу да га обилазе. Ничег се не сећа и не препознаје своје најмилије, али они не губе наду да ће једном бити боље.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс