Србија

ПРЕДСЕДНИК ОТКРИО СВЕ! Вучић зна ко стоји иза одлуке о праћењу његовог брата и сина!

Председник Србије Александар Вучић је, на питање да ли зна ко стоји иза одлуке о праћењу његовог брата и сина, рекао да зна већ годину и четири месеца.

“Не интересује ме што су хтели мене, али да се борите тако што ћете некој страној служби да се додворавате тиме што ћете онима на чијој листи сте изабрани или постављани на функције да прогоните сина, брата, оца, да једном дечаку уништите живот, не могу“, рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је указао да иду дотле да су писали пре неки дан да је Цвијана убио Веља Невоља, а да је био присутан Данило Вучић,а само, како је рекао, да би сакрили своје рачуне на Маурицијусу.

„Веља Невоља то није могао да уради, јер је био у кућном притвору са наногицом. Случајно у те датуме. Тиме рушите и борбу против организованих криминалних група, јер ако лажете тако онда то значи да држава лаже и о другим убиствима. Шта сте све време радили са измишљотинама од Гакова до Јовањице?“, казао је он.

Констатовао је да је буквално вођен специјални рат само да Србија не би била јака.

Председник је рекао да не верује да је у прислушкивању учествовао Славиша Кокеза.

“Ја не мислим да је он учествовао у томе, он је то негде начуо и просто се плашио за позицију. Нити мислим да је за то способан, нити да он то жели”, рекао је.

Председника је водитељ подсетио на то да га је управо Кокеза штитио током демонстрација пре десетак година.

“Тада није био тако моћан и снажан и све друго. Ја се не палим на те приче и на то да ми је живот угрожен”, рекао је он.

Говорио је и организованом криминалу и случају Вељка Беливука.

“Није то клан Веље Невоље већ је део црногорског криминалног клана. Није га он осмислио нити направио. Нећу рећи све што знам, али несумњиво је да је за нека убиства постојала нека врста прећутне сагласности. Ти људи који су убијени нису анђели небески, али нико нема право да их убије, то је несумњиво”.

Навео је и да је наводни наследник Беливука Џони са Врачара, који је ухапшен на Доминикани, већ пуштен на слободу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг