Свет

ПРЕТРПЕЛА ЗАСТРАШУЈУЋЕ МУКЕ: Родитељи на језив начин убили ћерку Мају (3), сумња се на САТАНСКИ РИТУАЛ

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Родитељи трогодишње девојчице која је имала две велике игле забодене у срце и плућа ухапшени су под сумњом да су убили своје дете у болесном, сатанском ритуалу у Аргентини.

Форензичари су открили игле током аутопсије, након што је мала Маја Валехос умрла у болници од инфекције која је погодила њене виталне органе и узроковала застој срца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна од игала – дуга 10 центиметара – додиривала је њено срце, док је друга, старија игла која је забодена у њено тело негде пре смрти, погађала њена плућа и вероватно била узрок сепсе коју је девојчица претрпела.

– Девојчица је претрпела застрашујуће муке. Оно што су јој урадили је било веома агресивно – истакао је помоћник тужиоца Мигуел Фонтејна.

Тужилац Кристијан Арана је прецизирао да је једна од игала била у контакту са срцем и плућним крилом детета, а друга је пронађена у тимусу (грудној жлезди), између грудне кости и плућа.

– Та друга је била старија и узроковала је генералну инфекцију, упалу плућа и бубрега, што је довело до застоја срца – навео је он.

Језиви детаљи аутопсије објављени су док власти северне аргентинске провинције Чако истражују све могућности, укључујући сатанске ритуале, пише “Дејли мејл”.

– Истрага је у току и власти испитују теорију да је смрт девојчице повезана са неком врстом ритуала – рекао је извор близак истрази локалним медијима.

Мајини родитељи, 20-годишња мајка и 19-годишњи очух, покушали су да побегну из страха да их не линчују мештани, али их је ухватила полиција у атару села Квитилипи у ком су живели. Арана је истакао да не желе да кажу где се држе ухапшени због страха од њиховог линча.

– Људи у Квитилипију су згрожени – додао је он.

Мајка – која је у четвртом месецу трудноће са другим дететом – у уторак је затражила преко адвоката да је ставе у кућни притвор, након што је претучена у затвору. Претукле су је друге затворенице и објавиле снимак тога на друштвеним мрежама.

Маја је проглашена мртвом недуго пошто је дошла у болницу у Квитилипију 4. јуна. Живела је са мајком и очухом у страћари, поред пилане, а полиција већ испитује тамошње раднике у оквиру истраге. Мајка и очух су званично осумњичени за убиство.

Извор: Блиц