Свет

РУСИ ОТКРИЛИ СВЕ! Сумрак Америке и нови ужас који почиње – Бајден је под контролом – ОВО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ

Џозеф Бајден је, вређајући председника Русије Владимира Путина током интервјуа за телевизијски канал АБЦ, показао своју политичку недоследност и слабост.

То је закључак познатог руског политичког аналитичара Јевгенија Сатановског, који је указао на слабости 46. америчког председника, а уједно и наговестио ко ће га тачно заменити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јевгениј Сатановски је, пре свега, скренуо пажњу на то да са практичне тачке гледишта Џозеф Бајден није председник Сједињених Држава, јер уместо њега одлуке доносе представници Демократске странке, који заправо контролишу сваки његов корак.

Политиколог је такође указао на необичне резерве Џозефа Бајдена, који своју подређену Камалу Харис редовно назива председником Сједињених Држава.

Такве грешке, према Сатановском, настале су с разлогом. Ствар је у томе што ће Камала, пре или касније, заузети место у Овалном кабинету Беле куће, замењујући Бајдена.

Сатановски је наговестио да би долазак на власт Камале Харис изазвао ужас на међународној сцени, будући да је она у стању да развије нову спољнополитичку стратегију за Вашингтон, према којој ће Сједињене Државе покренути ратове широм света.

„Није случајно што је Бајден, с времена на време, све озбиљније назива председницом. А када то заиста постане, заправо и према слову америчког закона, поплавиће пола планете крвљу, без жаљења“, закључио је Сатановски.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs