Србија

СЛОБИНА ЋЕРКА БЕСНА ЗБОГ СЕРИЈЕ: Марија Милошевић најавила тужбу

Иако је тек вечерас почело емитовање серије „Породица“, у јавности се већ подигла невиђена прашина. Према информацијама редакције „Блица“, Марија Милошевић, ћерке бившег председника Слобидана Милошевића, најавила је преко својих адвоката да ће поднети тужбу.

Из продукције „Фирефлy“ нису зелели да кометарису ову информацију, наводећи да тужбени захтев нису добили, нагласавајуци притом да им није јасан ни мотив ни разлог због којег би неко тузио филмску продукцију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Као сто смо висе пута нагласили, сценарио за „Породицу“ прављен је према јавно доступним информацијама, сацуваним снимцима или тв архива. Узевси у обзир и то, као и чињеницу да је емитовање почело тек вецерас, не зелимо да улазимо у коментарисање таквих информација – наводе из „Фирефлy“-а.

Серија „Породица“ приказује три дан уочи хапшења бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, чини је пет епизода, а главе улоге поверене су Борису Исаковићу, Мирјани Карановић, Уликсу Фехмиу, Гордану Кичићу, Тијани Марковић, Милану Марићу и другима.

Серија се емитује у недељи када се навршава 20 година од хапшења Милошевића. Само снимање протекло је под велом тајне, због чињенице да током снимања није било никаквих информација у вези саме тематике, баш као ни званичних потврда ко игра коју улогу. „Породица“ ће бити емитована сваким радним данима ове недеље, и то од 20х на Суперстар ТВ и од 20.50 на РТС1.

Извор: Блиц