Регион

Шокантне поруке хрватског председника: „Бедниче, српски народ ће процветати кад се отараси тебе“

Фото: јутјуб

Председник СДСС-а Милорад Пуповац у суботу је  објавио  поруке за које тврди да му је упутио хрватски председник Зоран Милановић.

„Јуче је Зоран Милановић као предсједник Републике Хрватске казао да сам „прљав“. Мало је дана у ових 30 и више година мог јавног деловања у којима нисам примио писмо или поруку у којој ми екстремни десничари или од њих залуђени људи шаљу поруке да сам „прљав“ или „смрдљив““, започео је свој статус Пуповац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Добро сам научио што то значи и још више пазио да након тога будем још прочишћенији. Дошли су дани ми због израженог мишљења као саборског заступника Зоран Милановић као председник Републике Хрватске каже да сам „прљав“. Том својом изјавом он ме је разрешио обавезе да не објављујем поруке које ми је послао након што сам изнео своје виђење поступка избора председника Врховног суд и неопходне реформе правосуђа“, написао је Пуповац уз слике порука за које тврди да му их је Милановић послао.

У објављеним порукама Милановић му пише следеће:

„Браво, Милораде! Тражићу да Ускок истражи мотиве. Такве ради се раде само за новац и еквивалентне услуге. Красно друштво“.

„Срами се, бедниче. Уживај у неморално стеченим некретнинама у Прерадовићевој. Моја грешка. Требало је то продати и поделити сиромашним Банијцима. На којима паразитираш. Српски народ процветаће у Хрватској када се отараси тебе и твојих лопова. Дневнице које си нарољао као мој проматрач Европарламенту, да си човек поделио би сиромашним људима у Мајској Пољани, а не куповао куће и станове. А њих обасипао даровима оног чаршијског олоша из Београда“, стоји у порукама.

Милановић је прозвао премијера Пленковића, председника СДСС-а Пуповца и председника сабора Јандроковића, поредећи их сакарактеристикама из наслова италијанског филма „Ружни, прљави, зли“, па је тако једног назвао ружним, другог прљавим, а трећега злим.

„Ђурђевић је мој кандидат ако не одустане, а све раде да одустане, зато је вређају и дифамирају и вуку кроз блато“, рекао је Милановић у Ријеци, реагујући на поруку премијера Андреја Пленковића да ХДЗ неће подржати Милановићеву кандидаткињу јер крши правни поредак и процедуру избора.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92