Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! У току је обрачун између Александра Вучића и Небојше Стефановића! Ево шта се дешава!

Фото: Јутјуб

Гост емисије “Без устручавања” био је адвокат и некадашњи министар МУП-а, Божо Прелевић који је коментарисао хапшење криминалне групе Вељка Беливука и указао на догађаје претходиних година који су ову групу повезивали са актуелном влашћу.

Да ли је поређење овог клана са Земунским оправдано и због чега се толико дуго чекало на њихово хапшење, шта нам говори време њиховог лишавања слободе, због чега су снимци са места злочина процурели у јавност и објављивани у таблоидима и на телевизијама, по речима Боже Прелевића, то говори о уништавању и криминализовању институција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како коментарише оставке секретара Државног већа тужилаца Томе Зорића, али и Владимира Вулетића са места потпредседника ФК ”Партизан”, али и саслушање некадашњег начелника Криминалистичке полиције Илије Милачића, сазнаћете у емисији.

Прелевић је коментарисао и избор Јасмине Васовић за председницу Врховног Касационог суда, али и Зору Добричанин за чланицу Високог савета судства и Државног већа тужилаца и подсетио да је она бранилац окривљених у афери “Јовањица”.

Прелевић сматра да ће због криминалних кланова реаговати и Европа, јер превазилазе оквире наше земље, у емисији ћете такође моћи да сазнате због чега сматра да нам је Француска подршка ка Европској Унији, али и због чега је скептик када се говори о убрзаном процесу ка прикључивању и отварању нових поглавља.

Хоће ли се опозиција ујединити, шта очекује од преговора између власти и опозиције, због чега је помоћ из Европе у преговарању неопходна и која је улога Скупштине слободне Србије, види ли шансу опозиције на наредним изборима, само су нека од питања о актуелним политичким темама на које је дао одговор.

Гост је честитао председнику Србије Александру Вучићу на вакцинацији становништва, али и изразио забринутост због изузетка емпатије код наших грађана због броја преминулих лекара услед пандемије и са друге стране, како каже већ скоро годину дана неометаног организовања ковид забава.

 

 

 

 

 

 

Извор: ктв