Србија

Шокантно! ОПАСНА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ НЕСТОРОВИЋА У ВЕЗИ КОРОНЕ, ПОМЕНУО И ТРАМПА! Ево шта је рекао о бројкама!

Др Бранимир Несторовић поново у теоријама завере: сад је рекао је да је потврђено оно што је раније говорио, да је ПЦР тест безвредан, да и даље не знамо да ли су вакцине опасније од самог вируса, као и да стопа смртности током пандемије вируса корона у великим земљама није већа од просечне годишње смртности.

– Тешко ми је да ово зовем пандемија јер нема одлике пандемије. У моменту кад је проглашена пандемија нису испуњени ни услови за епидемију. Један сат после инаугурације Бајдена, СЗО је променио начин тестирања на 25 циклуса и рекла да не треба да се тестирају они који немају температуру. Они су потврдили оно што сам ја рекао, да је пандемија проглашена да обори Трампа – рекао је у гостовању у емисији “Теорија завере” на ТВ “Хепи”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећамо, Несторовић је и раније излазио у јавност са многобројним теоријама завере, које никаквог упоришта у науци немају.

Он је додао и да је дан после инаугурације Бајдена шеф ЦНН рекао да “корона није опасна за Америку и да неће више да извештавају о њој, а тај дан објављују да је од короне умрло 175,000 људи, што је око 200.000 мање од званичног броја”.

– Тестови су 90 до 96 одсто лажно позитивни. Тест је направљен тако што су добили прајмер од Кинеза, за који нико не зна шта је 22 најугледнија молекуларна биолога тражила су да се повуче како се прави тест, открили су техничке грешке и он је безвредан. А због њега је проглашена пандемија – додаје Несторовић.

Истакао је и да су у Шведској епидемиолози независни од државе, те да су они у јавност изашли са званичним подацима.

– Тамо је умрло 15.000 мање људи него прошле године. Умрло је 0.9 одсто људи, што је нормално на годишњем нивоу. Видећемо колико ћемо ми имати укупну смртност. Она ће бити онолико колико је више људи умрло и од рака, око 10-11 хиљада више у односу на прошлу годину – тврди он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/ TV Happy