Србија

Шокантно! САРАПА ПРОЧИТАО ДАЧИЋУ НАЈНОВИЈЕ ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ! Путинови обавештајци поручили: „Чувај се, метак ти стиже из Црне Горе“

Фото: Јутјуб

Гост Јутарњег програма „Ново јутро“ на РТВ Пинк био је председник Скупштине Ивица Дачић који је оговорио о актуелним политичким питањима

Водитељ Предраг Сарапа је упитао је Дачића о претњама председнику Вучићу које долазе из Црне Горе, а на које су га упозорили обавештајци Владимира Путина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Стижу разна упозорења, па и у нашим медијима имамо прилику да их читамо. Упозорење Путинових обавештајаца: Вучићу, чувај се, метак ти стиже из Црне Горе. Руске службе доставиле информацију нашем председнику да му Мило Ђукановић прети због губитка власти у Црној Гори, а да тамошња мафија спрема жесток контраудар Србији. Чули смо и Даку Давидовића. За све је крива Србија – рекао је Сарапа док је Дачић истакао да су изјаве прилично лицемерне.

– Они то већ причају сигурно годину дана, када су били и парламентарни избори. Мило Ђукановић сада криви власт у Србији, а када кажете власт то власт некако по природи ствари сви персонификују то на Александра Вучића. Те изјаве које сада даје Мило Ђукановић суприлично лицемерне јер да он оптужује Србију за нека питања која је он први започео у односу према Србији. Није Србија признала независност Боке Которске, него је о признао независност Косова – рекао је Дачић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс