Србија

Србија у неверици! НОВО ОТКРИЋЕ У ИСТРАЗИ! Ево коме је Беливук купио стан пре 3 године

Полиција је у оквиру истраге против Вељка Беливука, званог Веља Невоља, открила да је он пре непуне три године купио стан једном инспектору из Управе криминалистичке полиције!

Како сазнајемо од извора блиског истрази, тај стан се налази у ширем центру Београда, а у истој згради је Беливук један стан купио и за себе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Истрага треба да утврди шта је тај полицајац толико учинио Беливуку да би му овај купио стан, али то сигурно није била нека ситна услуга. Тренутно се прикупљају материјални докази који би требало да поткрепе оперативна сазнања, након чега ће тај инспектор бити ухапшен – казао је наш саговорник, и додао да су супруге Беливука и полицајца веома блиске пријатељице.

– Биле су донедавно скоро нераздвојне, а након што је Беливук ухапшен 4. фебруара са својим сарадницима, њих две су се мало удаљиле и нису више у контакту.

Подсетимо, два функционера МУП већ су доведена у везу са Вељом Невољом.

Тако је бивши начелник Београдске полиције Илија Милачић признао кривицу за одавање службене тајне за казну од седам месеци кућног затвора уз наногицу, као и забрану рада у МУП-у од пет година.

Он, како смо писали, сумњичен да је одавао службене тајне мафијашком клану Вељка Беливука.

Такође, бившем заменику начелника Службе за борбу против организованог криминала Горану Папићу, Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана.

Папић је претходно негирао на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду да је својим утицајем у МУП-у ургирао да се истог дана једној особи, која је сада у притвору, врати претходно привремено заплењени блиндирани аутомобил.

Према незваничним информацијама, реч је о аутомобилу који је користио Беливуков сарадник Марко Миљковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс