Србија

СРБИЈА У ШОКУ! Комшије откриле ИСТИНУ о Лечићевој ВИКЕНДИЦИ у Ритопеку! Ево са ким су га ВИЂАЛИ!

Фото: Јутјуб

Комшница Бранислава Лечића, Ева каже да глумца никада није видела ни са једном женом и да је он тих и миран човек.

Кућа која крије мрачне тајне, барем према речима Данијеле Штајнфелд у којој ју је, како тврди, 7. маја 2012. године силовао глумац Бранислав Лечић, налази се на обронцима Београда у Ритопеку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Велелепна кућа од око 300 квадрата са двориштем и окућницом у власништву је популарног глумца и налази се у викенд насељу на општини Гроцка.

Бранислав је кућу купио од колеге Богдана Диклића пре десетак година и представља праву оазу мира, удаљену на тридесетак минута од градске вреве.

Убеђени да у малом месту, какво је Ритопек, сви знају где Лека борави када жели да побегне из града, у разговору са мештанима закључило се да немају појма о томе да им је глумац Бранислав Лечић комшија.

Продавачица из једине радње у центру овог приградског места није знала ништа о Лечићу, баш као ни њене колеге. Случајни пролазници рекли су нам да у насељу сигурно није, јер да јесте, они би знали. Упутили су нас у викенд насеље које се налази на брду.

Једна времешна госпођа, која се представила као Ева, показала је где је Лечићев дом.

– То вам је ова овде, са високом дрвеном оградом. Лепа, велика кућа. Њу је купио од Диклића пре десетак година. Стално га виђам, мислила сам чак и да се преселио ту – рекла је госпођа, која, како каже, ту живи скоро четири деценије.

Она памти и прошлог власника:

Док је Богдан Диклић био власник те куће, стално је долазио код нас на кафицу, седели смо у дворишту. Доводио је и своју ћеркицу Софију. Лечић није никада био, али фин је и он. Тих и културан. Углавном га виђам у колима – каже Ева за и додаје:

– Никада га нисам видела у женском друштву. Увек је сам. Раније је долазила и његова бивша жена Нина, и њихов синчић док је био мали, али откад су се развели нису били.

Ева каже да је Бранислав повучен човек:

– Ма, то су глупости. Он је тих и миран човек. Никада га нисам видела ни са једном женом, а поготово нисам чула да су се дешавале такве ствари овде. Многе се жртве сада јављају и причају шта им се десило пре десет година – каже Ева, Лекина комшиница из викенд насеља.

Недалеко од Лекине викендице, један човек који није желео да се фотографише, али је у пролазу добацио:

– Ма, свака кућа крије неку мрачну тајну, па вероватно и његова. Ко ће га знати шта се ту радило, али то није мој посао. Волим га и ценим као глумца, али ако је стварно силовао ту мучену девојку, онда треба да буде у затвору – рекао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало/Информер.рс