Србија

ШТА ЈЕ САД ОВО? „Кокезиној фирми посао од 50 милиона, да ли је то накнада за душевни бол?“

„Ништа, па чак ни оптужбе за повезаност са криминалним кланом не могу да зауставе даље богаћење Славише Кокезе преко леђа Београђана. Тако је јуче град Београд доделио Уговор о ИТ услугама за предшколске установе и прихватилишта у вредности преко 50 милиона динара, фирми Проинтер Систем д.о.о. која је вишеструко повезана са Кокезом“, наводи се у саопштењу Странке слободе и правде Београд.

У обраћању јавности, чију садржину преносимо у целости, даље се наводи:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Само неколико дана пре тога, Проинтеровом конзорцијуму додељен је још један посао у вредности од седам милиона динара. Због оваквих „пословних аранжмана“ Београђани су свакога дана све сиромашнији, а Кокеза и слични све богатији.

С обзиром на изјаве председника Републике и оптужбе које против Кокезе износе припадници полиције, дежурни државни аналитичари и режимски медији постављају се питања.

Да ли је овај посао заправо надокнада за претрпљени душевни бол приликом привођења на информативни разговор, коју Весић исплаћује Кокези по Вучићевом налогу или Весић заправо Кокези даје подршку за све што је радио?

Славиша Кокеза је у претходних девет година од власника кафића постао највећи стручњак за ИТ у Србији и председник ФСС са богатством од преко 640 милиона евра. Све то му је омогућио Александар Вучић који га данас лажно приводи, јер не може да сакрије богатство и повезаност његових најближих и најоданијих сарадника са државним криминалним кланом“, закључује се у саопштењу Слободе и правде Београд.

Извор: Директно

Ознаке