Регион

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА НА АУТО-ПУТУ! Преврнуо се камион: 4 особе погинуле, има и повређених!

На ауто-путу А3 код Окучана у Хрватској догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су четири особе погинуле, а неколико их је повређено.

Полиција извештава да је у 3.12 часова Оперативно-комуникациони центар Полицијске управе бродско-посавске примио пријаву о саобраћајној несрећи на аутопуту А3, на северној страни код Окучана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицајци су одмах упућени на лице места, где су потврдили истинитост пријаве и утврдили да се преврнуо камион националних регистарских ознака Републике Србије. Према првим потврђеним информацијама, четири особе су погинуле, а неколико других је рањено.

Како незвнаично сазнаје Index, реч је о мигрантима.

Потпуно затворен аутопут А3

У 4.10 сати полиција је привремено затворила саобраћај северном коловозном траком аутопута, а затим у 5.20 јужном коловозном траком ауто-пута, због могућности приступа хитним возилима и пружања помоћи повређеним. Повређени су пребачени у болнице у Новој Градишки, Славонском Броду и Пакрацу.

Жртве су се налазиле у теретном простору

У току је обезбеђење места догађаја и спровођење увиђаја у сарадњи са Општинским државним правобранилаштвом, ради утврђивања чињеница и околности под којима се догодила несрећа и идентитета погинулих и повређених особа које су се налазиле у теретном простору камион.

Увиђај је у току.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ Index