Свет

Стравична трагедија! СИЛОВАО МЛАЂУ СЕСТРУ (4), ПА ЈЕ ИЗБО 17 ПУТА ЗБОГ ОСВЕТЕ!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Младић Бенет је убио своју четворогодишњу сестру када је имао 13 година и тренутно служи казну од 40 година у затвору.

Черити Ли (46), мајка убијене девојчице, саопштила је да је опростила свом сину што је сексуално злостављао, а онда и брутално убио своју четворогодишњу сестру. Младић је на одслужењу затворске казне у трајању од 40 година, а његова мајка је након 14 година проговорила о овом злочину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Черити је и даље потрешена смрћу своје ћерке Еле, коју је убио рођени брат Парис Бенет 2007. године, када је имао 13 година. Ела је пронађена мртва са 17 убодних рана на малом телу, након што је Парис убедио њихову бебиситерку да иде кући и остави их саме.

Његова сперма пронађена је након гинеколошког прегледа девојчице, а Черити је у својим мемоарима написала како је Бенет сатима гледао порнографију пре “спорог и методичног” напада и да је чак прво назвао свог школског пријатеља, па тек онда полицију.

Бенет је осуђен на 40 година затвора због убиства сестре. Черити је ове године изјавила како је опростила сину бруталан злочин и посетила га је у затвору, иако ју је приликом једне посете раније физички напао.

Према неким наводима, тадашњи тинејџер, који према мерењима интелигенције спада у генијалце са коефицијентом интелигенције од 141, рекао је полицији да је то учинио из освете због тога што се његова мајка поново почела да се дрогира.

Она је 2012. године, пет година након што је Бенет осуђен на 40 година, родила другог сина, ког је назвала Феникс. У својој књизи написала је како је дечаку дозволила да прича телефоном са братом убицом.

– Рекли су ми да сам ужасна мајка јер сам дозволила сину који је убио моје дете да разговара са мојим другим дететом. Само дајем пример Фениксу – пример како безусловна љубав и опроштај изгледају – написала је мајка, преноси Мирор.

Бенет тренутно служи казну од 40 година у државном затвору у Тексасу, има 25 година и захтев за условну слободу може да поднесе 2027. године, пише Србија Данас.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс