Србија

СТРАВИЧНО! Код Коцељеве пронађен распаднути леш обешен о дрво, мештани од страха не излазе из кућа!

Мештани Дружетића у страху након што су се у њиховом атару мистериозно појавили људски остаци

Тело жене старости између 30 и 40 година пронађено је са омчом око врата у поодмаклој фази распадања у уторак у атару села Дружетић код Коцељеве. Како незванично сазнајемо, претпоставља се да је тело донето и обешено о дрво у шумарку, 100 метара од сеоске задруге. Леш су пронашли ловачки пси када их је власник водио на истрчавање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како за Објектив наводи извор из истраге, први налази су показали да је несрећна жена, по засад не утврђеним околностима, издахнула пре готово три месеца.

ПСИ СЕ УЗНЕМИРИЛИ

Један о мештана овог мачванског села наводи да је његов комшија затекао стравичан призор у шуми, када су се његови пси узнемирили.

– Знате, то су ловачки керови који имају јако изоштрен њух. У једном тренутку кренули су другим путем од оног којим иду сваки дан, а мој комшија је пошао за њим. Када је чуо њихов лавеж, одмах је видео леш жене који је био обешен о дрво. Човек се толико шокирао, да је успео само да позове полицију. Ми смо мирно село, никада ништа слично није забележено код нас – казао нам је мештанин, који је инсистирао на анонимности.

МИСТЕРИЈА

Након што се вратио у село, власник пса је испричао жени шта је затекао у шуми, а потом су се мештани упутили на место на коме је пронађен леш. Како наводи мештанка Јованка С, леш несрећне жене ће памтити док је жива. – Био јој је распорен и стомак, видела сам јој црева. Читаво село се тресе, верујте. Плашимо се да изађемо на улицу, све ово је једна велика мистерија за нас – прича мештанка.

НИЈЕ МЕШТАНКА ДРУЖЕТИЋА

Како за наш лист наводи извор близак истрази, претпоставља се да несрећна жена није из Дружетића, јер у овом селу нико није пријавио нестанак.

– Случај је пријављен око 17 часова у уторак. Будући да је леш пронађен у поодмаклој фази распадања, сумња се да га је неко донео у ово село. Претпоставља се да је то учинило више особа. Овакве индиције потврђују и то што мештани баш у тај део села доводе стоку. Да се којим случајем жена обесила баш на том месту, животиње би одавно нањушиле леш. Пред нама је врло тешка истрага, али ДНК тест би требало да открије идентит – наводи наш извор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс