Србија

ШВАЛЕРСКА АФЕРА О КОЈОЈ БРУЈИ ЦЕЛА СРБИЈА: Љубавника ухватила у прељуби, па позвала другог швалера и супруга – ХАОС

Pixabay.com

Избијена четири зуба, поломљена шака, маснице, кривичне пријаве и брука- епилог су овонедељне туче која се догодила у љубавном троуглу у Крагујевцу.

Полиција је привела троје актера несвакидашњег догађаја, а како ексклузивно сазнајемо све се одиграло у насељу Пивара. Имена приведених у овој „швалерској афери деценије“ из разумљивих разлога не објављујемо

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Реч је о медицинској сестри родом из Сарајева која повремено ради у Немачкој, а удала се овде у Крагујевцу – прича наш саговорник из истраге, преноси портал уцентар.рс.

Она је позвала љубавника да дође код ње у стан док јој је супруг био одсутан. А онда је сазнала да је љубавник „вара“ са другом женом. То је, тешко поднела, па је позвала свог другог љубавника да дође и пребије неверног народски речено- првог швалера!

– На његову срећу он није чуо телефон, зато што је био у кафани – каже наш извор упућен у истрагу полиције.

Онда је жена позвала свог супруга и рекла да се у кући налази лопов! Када је муж стигао настао је хаос. Супруг је задобио снажан ударац песницом у главу, због чега му је затворено око и остала му је огромна масница.

Међутим, муж је онда узвратио и тако пребио љубавника да му је избио четири зуба, а себи у тучи поломио шаку. У тренутку када је стигла полиција они су се још макљали. Свису приведени, а супругу и његовом оцу полиција је привремено одузела оружје!

Брак се распао, а по свему судећи следи дуг и непријатан судски спор.

Извор: Курир.рс/уцентар.рс