Србија

Трагедија! МОЛИЛА ЈЕ БИВШЕГ ДА ОДВЕДЕ ПСЕ: Мајка дечака (4) изуједаног на смрт пуштена из болнице, Сента се сутра опрашта од Данијела

СЕНЋАНКА Мартина Б., мајка четворогодишњака Данијела Б., који је трагично изгубио живот у уторак по подне, пуштена је из Клиничког центра Војводине на кућно лечење.

Њеног јединца насмрт су изгризла два ротвајлера, а у борби да га отргне из њихових чељусти и она је повређена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, она је у КЦВ примљена са контузијама тела и главе и неколико огреботина.

Повреде су јој саниране и она је послата на кућно лечење.

Самохрана мајка, разумљиво, није имала снаге да разговара о трагедији која се догодила. Од свог јединца опростила се дирљивом поруком на „Фејсбуку“.

– Заувек ћу да те грлим, заувек ћу те мазити пред спавање, заувек ћемо трчати по долми, заувек ћемо играти фудбал, заувек ћемо играти насред собе и гледати „Бос Бејбе“, заувек ћемо се смејати и вриштати од среће, заувек ћемо се возати аутом и јести твоју омиљену пицу, заувек ћемо се држати за руке пред спавање, заувек ћу ти куповати аутиће, заувек ћемо ићи у твоју омиљену продавницу, заувек ћемо листати твоје омиљене књиге, заувек ћемо кувати… – написала је неутешна мајка.

– Заувек ћеш трчати људима у загрљај, заувек ћеш љубити људе по три пута… Заувек!!!

Мама те воли, драгуљу мамин највећи, заувек си срце мог срца, душа моје душе, заувек си снага због које се борим, заувек си најлепши мамин, заувек си најлепши осмех, заувек си све што може бити заувек.

Живот четворогодишњака угасио се на његов рођендан. Мајка и син прослављали су „диван дан“ и наручили пицу.

– Када је стигла пица ушли су у кућу и мајка је, носећи картон са храном, рекла детету да затвори врата. Данијел је стајао на вратима када су на њега насрнули ротвајлери који су били на дворишту – незванично сазнајемо.

– Најпре је на њега скочио мужјак, а потом и женка, која је била у терању. У дворишту је био и доберман, али он није учествовао у крвавом пиру. Мајка је као лавица покушала да одбрани дете. Нажалост, није могла.

МОЛИЛА БИВШЕГ ДА ОДВЕДЕ ПСЕ

Тереза Б. (78), Данијелова прабака, рекла је новинарима да ће дечак бити сахрањен у петак на гробљу Света Ана у Сенти. Она је новинарима испричала да је дечак одрастао са псима који су га усмртили, а да су два ротвајлера и доберман заправо били у власништву бившег супруга њене унуке Мартине.

– Преклињала га је да их одведе, јер више није могла да се брине о њима – рекла је старица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс