Регион

ВЕЛИКА ТУГА! Преминула Оливера Протић!

У опроштају од др Протић, из ове здравствене установе су поручили да не могу да прежале губитак свог оданог сарадника, дивног човека и вредног лекара

Од последица корона вируса у Бањалуци је преминула докторка Оливера Протић (45), специјалиста оториноларингологије, која је била запослена у здравственој установи „Euromedic“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У опроштају од др Протић, из ове здравствене установе су поручили да не могу да прежале губитак свог оданог сарадника, дивног човека и вредног лекара.

– У најтежим данима светске пандемије корона вируса, ни за тренутак није посустала, већ је свакодневно и несебично пружала помоћ својим пацијентима. Нажалост, и сама је изгубила битку са овим опасним вирусом. Драга докторице Оливера, нека ти је вечна слава и хвала! Колектив здравствене установе „Euromedic“ те никад неће заборавити и вечно ћеш бити у нашим срцима. Драга наша докторице, хвала ти за све, што си увек била ту за нас, кад је најтеже било – стоји у објави на Фејсбуку.

Докторка Протић се од ковида лечила у Универзитетском клиничком центру РС, али, нажалост, није успела да се избори са опаком болешћу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Блиц.рс