loading...
Србија

Велика туга! ПРЕМИНУО ИВАН МИЛОЈЕВИЋ!

Фото: pixabay.com

Вест о смрти медицинског техничара потврдила је и директорка Специјалне болнице за неспецифичне плућне болести ,,Сокобања” др Весна Милановић

Медицински техничар у Специјалној болници за неспецифичне плућне болести “Сокобања” Иван Милојевић преминуо је јуче у 45 години од последица корона вируса. Милојевић је према речима главног медицинског техничара те здравствене установе Мартина Ранђеловића у Специјалној болници за неспецифичне плућне болести “Сокобања” радио 12 година.

Његов колега, лекар из црвене зоне главни медицински техничар Мартин Ранђеловић каже да је Милојевић био и радник и човек за пример, који је уложио огроман напор у лечење оболелих, али и у помагању свим колегама који су радили са њим. – Разболео се пре око недељу дана. Био је смештен у ковид болници ,,Радон” у Нишку бању где је и преминуо након седам дана лечења. Био је колега за памћење, добар човек, трудио се да помогне сваком пацијенту, као и колегама за које је увек био ту као техничар са великим искуством, да нас посаветује и насмеје током тешких дана и пуно посла док смо били у Ковид систему. Био је светао пример колегијалности и пријатељства, а пацијенти су га волели, каже Ранђеловић. Медицински техничар Иван Милојевић је иза себе оставио четири детета и супругу.

Вест о смрти медицинског техничара потврдила је и директорка Специјалне болнице за неспецифичне плућне болести ,,Сокобања” др Весна Милановић, наводећи да су сви у колективу у шоку због губитка колеге који је истиче био за пример те да је ово велики губитак за цело здарвство а за установу посебно.

Сахрана ће се обавити данас.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо.рс