Србија

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ: Колони нема краја, народ кренуо ка РТС-у (ВИДЕО)

Окупљени минутом ћутања одали почаст Владимиру Цвијану, а затим узвикивали „Вучићу, убицо“! У Београду се одржава протест народа против корона диктатуре и присилне вакцинације. На Тргу Републике се окупило више од 15.000 људи, а народ пристиже и даље.

У готово свим државама Европе данас ће се одржати масовни скупови, укључујући и Београд.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Народ ускоро креће у протестну шетњу до РТС, а затим и до Владе Србије и споменика Стефану Немањи где ће послати поруку да је народ против мигрантске политике режима.

Лидер Народних патрола Дамњан Кнежевић истакао да народ неће Београд на води, већ сања о слободи, што је изазвао одушевљење код окупљених.

Он је послао поруку свим политичким партијама да им не падне на памет да признају лажну државу Косово, али и истакао да народ неће мигранте, геј бракове и вредности ЕУ.

Све већи број људи се окупља на Тргу Републике како би исказао своје незадовољство прописаним анти-ковид мерама. Окупљени узвикују пароле против режима Александра Вучића, глобализма, присилне вакцинације, дубоке државе, али и поручују „Не дамо светиње“.

Док се народу прети отказима на послу ако се не вакцинишу, забрањују му се путовања, док српски политичари траже да се на улице пусте само ревакцинисани (Горан Весић), а режимски лекари захтевају да они који неће вакцину додатно плаћају своје лечење(!!), народ живи све бедније јер не може да ради – привреда се плански уништава.

Основни захтеви овог протестног народног окупљања су:

– Нема полицијског часа и увођења ванредног стања
– Вакцинација искључиво на добровољној основи
– Пре увођења било којих рестриктивним мера, од стране Кризног штаба, мора да претходно постоји јавна дебата на медијим са националном френквенцијом, у којој ће бити суочена различита стајалишта у вези решавања кризе узроковане актуелном пандемијом.

Окупљени народ је кренуо у протестну шетњу према РТС-у, а колони се не назире крај.

Извор: Србин.инфо/Србија јавља