Србија

ВУЧИЋ ШОКИРАО НАЦИЈУ: Пронашли смо још једно тело! Иза свега се крије…

Председник Србије Александар Вучић обратио се из Абу Дабија. Посебно се осврнуо на наставак борбе државе са мафијом.

Вучић је истакао да „недодирљивих неће бити“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Пронашли смо још једно тело“; „Недодирљивих неће бити“

„Немојте да очекујете да у борби са мафијом не добијете одговор. Ја сам својевремено рекао, и када је Мишковић хапшен, да ће улагати новац. Ипак, он није за поређење са овим сада“, рекао је Вучић.

Вучић је изјавио да је у мобилним телефонима криминалаца у истрази против групе Беливука пронађено још једно тело, као и разни видео садржаји.

„Не можете да замислите да неко некоме одсеца главе. У овим телефонима пронашли амо још једно тело и припреме и разна чуда и преузимања видео садржаја из иностранства, да вас стомак заболи“, рекао је.

Како објашњава: „Није проблем само у Ферарију од 400 хиљада евра, неко то може да има, али је проблем ако је то Ферари извесног Бајрамија који са Кељмендијем учествује у тржишту дрогом. За то сам ја крив јер су многи људи помислили да су моћнији и снажнији од државе и да могу да раде шта хоће.“

Он је навео да су неки покушали да униште живот његовој породици „најгнуснијим лажима“.

„Бежао сам од тога да чујем истину нисам веровао. Ја сада већ годину и нешто дана то знам и нећу да причам колико се мучим јер су то људи које сам ја бирао“, додао је председник Србије.

Како је рекао, не пристаје на уцене и на труле компромисе да би га то заштитило од лошег гласа. „Идите и причајте шта хоћете“, каже.

„Саветујем да пронађете најбоље решење и да ме склоните на други начин јер се ја покорити нећу. И гробови моји бориће се с њима“.

Истако је да недодирљивих неће бити и да ће се у борби са мафијом показати права одлучност државе.

Вућић се осврнуо и да писање медија о исповести родитеља несталог младића.

„Много је тешко било гледати тог родитеља, он је рекао да се плаши да му је син нестао у полицији. Не желим да верујем у то али се сви наводи оца поменутог младића сада испитују“, рекао је Вучић.

Када је реч о наоружању и причама у региону о јачању Србије председник је јасан: „Сви се наоружавају, па се и ми наоружавамо“.

„Нећете ваљда да останемо слаби, да се сачувамо од потенцијалне агресије по земљу и народ. Нећемо сукобе и ратове, али морамо да будемо снажни и јаки да бисмо могли да одвратимо свакога. Желимо мир“, рекао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92