Србија

АНА ШТАЈДОХАР ЗАПАЛИЛА ТВИТЕР: Објавом увредила све жене које се нису оствариле као мајке

Твитер заједница остала је ужаснута изјавом певачице Ане Штајдохар, сматрајући да је својим „језивим ставом“ увредила све жене које нису биолошке мајке. Повод целе расправе била је прича Штајдохар да њена ћеркица у једном објекту није имала где да оде у тоалет. Већина је разумела у каквој ситуацији се нашла али певачица очигедно од беса није била свесна шта пише, па је и на добронамерне савете одговарала иронијом.

Како то обично бива, након неког „испада“, Ана је све твитове обрисала али постоје они који су све сачували, па вам преносимо шта се заправо десило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Кад уђе у позориште или биоскоп, изађете ако му се пи*ки, не заустављате представу или пројекцију. Ставите дете испред својих обавеза и потреба, не тражите да вам се други прилагођавају. Клијенти у банкама смеју да бораве само испред шалтера, остало је забрањено и кажњиво – написала је корисница Твитера Ивана Радоичић, на шта је певачица одмах реаговала.

– Важи Ивана, хвала на корисним саветима и времену које си посветила теми.

– Нема на чему, друга је ствар да ли би било добро да такве институције имају тоалете за кориснике. У службене не можемо – одговорила је Ани Ивана, коју је ова порука разбеснела, те је без разлога почела да вређа корисницу Твитера која је на добронамеран начин покушавала да јој објасни због чега је настао проблем.

– Свакако су драгоцени твоји савети о родитељству. Ти си родитељ је л’ тако?

– Јесам, имам пасторку. Знам каква је невоља када им се припи*ки у зло доба.

– Да, звучала си на почетку као да ниси ни била у близини деце, а камоли да си се некада њима бавила. Превари први утисак. Ти у ствари све знаш о томе.

Ана је убрзо овај Твит обрисала јер је очигледно схватила да није у реду начин на који се обратила женама које се још нису оставриле као мајке.

Убрзо су на Твитеру уследиле дестине коментара на рачун певачициног коментара и већима је једногласна у томе да је увредила сваку жену која није постала мајка, па и оне које брину о туђој деци, иако још немају своју.

– И ја познајем Иву Радоичић. И себе. И још хиљаде других жена које је Ана својим твитовима извређала. И није била непромишљена порука, она је везла до бесвести. Можда је она као она крава која је дала 100 литара млека, али се сад ритнула и све просула. Тужна ли је – пише у једном коментару.

– Колико си јадан од нула до Ана Штајдохар, па жени која није родила, али је прихватила и одгаја туђе дете кажеш да није родитељ?

– Ја никога овде никада не коментаришем, али ово ме је толико погодила да осећам такво гађење и горчину у себи, да не умем размеру да опишем.

Извор: Блиц