Србија

БИЛА ЈЕ СТИДЉИВИ ДЕВОЈЧУРАК, А ДАНАС ЈЕ ПРАВА БОМБА: Ево како изгледа Милијана из „Ђекне“ (ФОТО)

ЧИТАВ Балкан памти је по улози наивне Милијане из серије “Ђекна још није умрла, а ка’ ће, не знамо”.
Тада је била млада, неискусна и тек на другој години Академије, а данас у 54. многи кажу да је постала права бомба!

Хрватска глумица Аријана Чулина (54), глумачку каријеру је почела када ју је познати црногорски редитељ Живко Николић позвао да игра улогу Милијане у легендарној серији “Ђекна још није умрла, а ка’ ће, не знамо”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је тада, крајем осамдесетих била на Академији у Београду, а ова улога била је толико аутентична да је се и 30 година након емитовања серије сви са наших простора сећају.

Иако је играла у бројним хрватским хумористичким серијама, Чулина је тек недавно дебитовала на филмском платну. Наиме, Аријана је, с екипом филма “Не гледај ми у тањир” гостовала на ФЕСТ-у, пре три године, на ком је добила награду за најбољу женску улогу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijana Culina (@arijanaculina)

– Ово је за мене један врло емотиван тренутак и сад знам како се осећају ови на додели Оскара. Само да ми га не узму сада – нашалила се она по преузимању награде и додала да је награду посветила професору Предрагу Бајчетићу, у чијој класи је и дипломирала глуму.

Мало њих зна да је ова глумица, која има стални ангажман у сплитском позоришту завршила и музичку школу, на одсеку за соло певање. Публика у Србији је гледала и у серији “Ружа вјетрова”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijana Culina (@arijanaculina)

Извор: Објектив