Србија

ЧАНАК ОПТУЖИО РУСЕ ЗА УБИСТВО ЂИНЂИЋА, ПА ПРОГОВОРИО О ВАКЦИНИ: Сви који неће да се вакцинишу су контејнер вируса и биолошко оружје

Фото: Јутјуб

Многе странке и покрети који се представљају као опозиција, према његовим речима, немају политички програм.

– Ко од њих има програм? Причам ти причу. Јесу ли потписивали споразум са народом? А онда су се распали! Чиста превара – нагласио је Чанак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ЛСВ према његовим речима има јасан програм од оснивања.

– Србија пропада зато што је централизована и зато што су све паре у Београду. Шта је власт урадила да Србија буде децентрализована? Ништа – рекао је Чанак.

Додао је да ЛСВ има стабилно бирачко тело које, међутим, није довољно за улазак у Народну скупштину због изборног система у коме је цела Србија једна изборна јединица.

Чанак се осврнуо и на чињеницу да је Гордана Чомић са којом се налазио на истој листи на прошлим изборима постала министарка за људска и мањинска права.

– Гордана Чомић је 30 година била у Демократској странци која ју је одбацила јер није поштовала партијску дисциплину кад се гласало о закону који је она предложила. Сви се заклињу у експертске владе, а онда је проблем што један од највећих експерта за људска и мањинска права дође у владу – рекао је Чанак.

Осврнуо се и на Предлог закона о истополним заједницама и нагласио да смо осуђени на пропаст ако не будемо умели да прихватимо различитости.

– Срамота је за Србију срамота да неко од споља посредује у дијалогу власти и опозиције. Испада да смо малоумни – рекао је Чанак.

Нагласио је и да са лидером радикала Војиславом Шешељем нема о чему да говори.

– Тридесет година сам говорио да ће због злочиначке политике настрадати хиљаде људи и то се десило – рекао је Чанак.

Лидер ЛСВ сматра да политички инспиратори убиства премијера Зорана Ђинђића долазе из Русије.

– Русима очајнички треба база на Средоземном мору и зато им сад мета Мило Ђукановић – навео је Чанак.

Лечић је без пресуде разапет на крст

Чанак се осврнуо и на случај Бранислава Лечића кога су две глумице оптужиле за сексуално напаствовање.

– Човек је без суда и пресуде разапет на крст. Лечић је мој пријатељ и за мене је ужасавајућа ствар ако је то урадио. А шта ћемо ако то није урадио? Зар не треба сачекати пресуду надлежних па да видимо. Нешто слично сам доживео кад сам имао кафански инцидент и четири године сам био на суду – рекао је Чанак и додао да је у комуникацији са глумцем, али да не жели да открива детаље разговора.

За обавезну вакцинацију сматра да је једини начин да се победи корона. Рекао је да је свако од чланова његове породице примио различито цепиво.

– За време Другог светског рата америчка војска је делилила војницима који су борили на Пацифику лек против маларије. Јапанци су пустили пропаганду да ће свако ко пије тај лек остати импотентан и многи младићи су престали да га пију. Због те гласине од маларије је умрло скоро исто онолико војника колико је погинуло у борбама – рекао је Чанак.

Свако ко неће да се вакцинише према Чанковим речима је контејнер вируса и само је питање кад ће се заразати.

– Тако претварате себе у биолошко оружје – додао је Чанак и нагласио да држава није требало да ослободи приведене антиваксере.

Лидер ЛСВ је на крају емисије рекао да његов приватни живот није занимљив за гледаоце.

– Можете да ме следећи пут позовете да причам о кувању. Донећу вам неке рецепте – рекао је Чанак.

Извор: Курир.рс