Србија

ДАЧИЋ СЕ ПЕРЕ ОД АФЕРЕ ПОДВОЂЕЊЕ ДЕВОЈЧИЦА: Процурио снимак који га демантује (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Лидер социјалиста, који је у видео сведочењу поменут као један од учесника прослава затвореног типа у Јагодини, на које су, наводно, довођене малолетнице да „забављају“ госте, тврди да никад није присуствовао таквим забавама, а да је у Јагодину ишао само послом

Ивица Дачић, лидер социјалиста и председник Скупштине Србије, који је поменут као један од учесника прослава затвореног типа у Јагодини, на које су, наводно, довођене девојчице од 15 до 18 година да „забављају“ госте, у разговору за Курир тврди да никада није присуствовао таквим забавама нити да има било каква сазнања о томе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ишао сам на отварање фабрика, музеј воштаних фигура, концерте, наше предизборне скупове… Никакви тајни састанци и скупови, нити имам таква сазнања. Никад у тако нечему не бих учетвовао. Ја сам под пратњом полиције од 2008. – казао је Дачић за Курир.

Међутим, да Дачић овом изјавоим очигледно покушава да се опере од афере „подвођење девојчица“ показују бројни ранији извештаји, снимци и фотографије на којима се недвосмислено види да је лидер СПС и те како био присутан на забавама које је организовао његов коалициони партнер Марковић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

Дачића је, иначе, у видео – поруци јуче поменуо сведок наводних дешавања у хотелу у Кончареву крај Јагодине као једног од учесника таквих прослава.

Извор: Курир.рс