Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ДОБИЈА ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ ОД ВЕЉИНОГ КЛАНА: Видим да се правиш луд, ако само…

Певач Дарко Лазић пре неколико дана примио је претеће поруке од извесног Џонија, који му у порукама сугерише да не помиње Вељка Беливука и Марка Миљковића званог звер полицији. Према незваничним информацијама, дотични Џони у порукама поручује фолкеру “да ће имати посла с њим ако их помене полицији”.

“Здраво, Дарко, Џони је, овако, видим да се правиш луд, дајеш неке изјаве у полицији како ти ауто нисам платио. Како да платим свој ауто који ми никада ниси ни платио, дебилу наркомански. Је**м ти ону маму сељачку, будем ли чуо да поменеш мене, Вељу и Марета, мој си”, пише у поруци коју је примио Лазић.

Вељко Беливук и Марко Миљковић, подсетимо, ухапшени су 4. фебруара као организатори криминалне групе која се сумњичи за отмице, убиства, трговину дрогом и прање новца.

Лазић је недавно саслушаван у полицији због аутомобила „мерцедес ЦЛК“ који је 2014. поклонио бившој супрузи Ани Севић. Спекулисало се да је тај аутомобил продао извесном Николи Црном, који је близак Беливуковом клану. Да ли је Никола Црни слао ове претеће поруке Лазићу или се неко представио као он, није познато.

Проблеми с „мерцедесом“ почели су кад је полиција у новембру прошле године приметила аутомобил паркиран на Звездари. Контролом је утврђено да таблице које су на њему не припадају том аутомобилу, већ „југу“. Ауто је тада пребачен на паркинг МУП, а испоставило се да се „мерцедес“ води на певачицу Ану Севић, због чега је она позвана да да изјаву полицији.

– У марту ове године она је у полицији дала изјаву и у њој је објаснила да је ауто пре седам година добила на поклон од бившег супруга, али да га је две године касније, у договору с Дарком Лазићем, продала. Рекла је и да не зна име и презиме човека коме су продали кола, већ да га само зна по надимку Никола Црни – испричао је извор Курира.

Нестао на неко време

После певачице, полиција је позвала на саслушање и Лазића, али је он на неко време „нестао“ и полиција није могла да га пронађе. Певач се неколико дана никоме није јављао нити је било ко знао где је. Наводно, боравио је у викендици пријатеља јер се плашио полиције и да га не повежу са једним од најсуровијих кланова, али и Вељиних људи који су на слободи.

Међутим, кад се коначно појавио, потврдио је причу Севићеве да је ауто продат.

Рекао је да он не зна да ли је „мерцедес“ исплаћен у целости јер није у контакту са човеком коме је аутомобил продао.

Певач се поводом овога није јавно оглашавао.

Узнемиравали и Тамару Ђурић

У ћерлији Марка Миљковића пре неколико дана нађен је мобилни телефон и још увек се проверава да ли је он са овог апарата упућивао позиве и поруке и коме. Иначе, Лазић није прва јавна личност која се нашла на удару Беливукове групе, а међу онима које су већ позивали људи блиски њему и Миљковићу су и старлета Тамара Ðурић, бивша ријалити учесница Јелена Крунић, као и навијач друге Партизанове фракције Раде Петровић.

Ана Севић: Од тог дечка је и купио ауто

Ана Севић изјавила је раније за Курир да је Никола Црни дечко ком је њен бивши супруг продао аутомобил, али је открила да га је од њега и купио.

– Дарко је тај спортски ауто поново продао дечку од кога га је и купио. Међутим, новац од њега никад није узео. Спорно је то што се тај ауто води на мене, а договор је био да кад га тај дечко исплати, да се пребаци на њега. Медутим, ауто никад није исплаћен – испричала је Ана Севић.

Извор: Блиц