Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ПУЦАО ИЗ ПИШТОЉА НАКОН СВАЂЕ СА МАРИНОМ! Хаос у кући певача!

Марина Гагић напустила је Дарка Лазића и из Брестача отишла у кућу својих родитеља у Пећинцима. Популарни пар већ месецима има несугласице и често се свађа, а током једне жестоке расправе фолкер је у налету беса узео чак и пиштољ и пуцао у телевизор, сазнаје Курир.

Лазићев приватни живот већ годинама интригира јавност, а недавно је у центар пажње доспео због повезаности с криминалним миљеом – екипом Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља. Ипак, поред тих проблема, доста трпи и Дарков емотивни живот, па је с Марином последњих неколико месеци на ратној нози.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Честе расправе

Како наш извор близак певачу каже, он и Гагићева од краја прошле године не функционишу, а свађе су све чешће. Марини смета што Дарко крије неке ствари од ње, излази из куће кад му се прохте, не јавља се на телефон и што у неколико наврата није знала где је он у пола ноћи. Те размирице су постале све бурније како је време одмицало, а недавно је фолкер направио хаос у породичној кући у Брестачу, где заједно живе. Он је у једном тренутку подивљао због свађе с вереницом, почео је да урла и да баца ствари по кући, а како каже наш саговорник, потом је отишао до собе, до места где држи оружје и извадио пиштољ.

С њиме је излетео у дневну собу, где је била Марина, а потом витлао ватреним оружјем, пуцао у телевизор и погодио га. Његова вереница је тада вриснула и почела да плаче, а потом је изашла из куће, међутим, успели су да изгладе ствари убрзо. Дарко је обећао да се тако нешто неће поновити и да ће да ради на њиховом односу, па му је она дала другу шансу.

Ипак, по свему судећи, Марина не може да поднесе више притисак јавности и информације које круже о певачу, а извор тврди да је уплашена за своју безбедност и безбедност наследника. Последњих недеља поново су кренуле свађе, које она више неће да трпи, па се пре неколико дана спаковала и с дететом отишла у родне Пећинце.

Потврдио

Наш извор каже да она има пуну подршку своје породице, која од почетка није била за њену везу с Дарком. Наводно, Маринини родитељи нису желели да се она пресели у Брестач и живи с њим, а још мање да се уда за њега. Томе се нарочито противио њен брат, који је отворено показивао нетрпељивост према фолкеру и који је сестри говорио да увек може да се врати код њих. С друге стране, родитељи су временом прихватили ситуацију и Дарка, али им је драго што је ипак пресекла и решила да га остави.

Покушали смо да ступимо у контакт с Марином, али је она искључила телефон. Ипак, пре тога је за поједине медије дала изјаву и рекла да више није део јавног живота.

– Ја више не припадам јавном свету. Немам коментар на спекулације, толико од мене. Не желим ни да потврдим ни да демантујем написе – рекла је Марина.

С друге стране, Дарко је потврдио да је у питању мала свађа, али да ће све бити у реду.

– Све је океј, мало смо се посвађали. Тако је у свакој заједници, постоје свађе, ништа страшно. Заједно смо, мало смо се споречкали. Свађа ко свађа – рекао нам је Дарко.

Даркова мајка Бранка

Не могу да живим њихове животе

Даркова мајка Бранка Лазић каже да не зна о чему се ради и да није упућена да ли су њен син и Марина заједно.

– Немојте мене да питате такве ствари, питајте њих. Нисам упућена, њихова ствар. Не могу да живим њихове животе, не бих се мешала. Можда су се јутрос посвађали! (смех) – рекла је Бранка. Иначе, Марина је отпратила Дарка на Инстаграму и обрисала све заједничке фотографије с њим. Оставила је само једну на којој позирају са сином.

Извор: Курир.рс