Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ УПАО У КУЋУ МАРИНИНИХ РОДИТЕЉА! Певач напао Марину а онда се умешала њена мајка…

Пре неку ноћ у дому породице Гагић у Пећинцима догодила се права драма када је Дарко Лазић бануо и почео да се свађа са вереницом Марином и њеном мајком, сазнаје Курир.

Том приликом, како каже наш извор, дошло је до озбиљног вербалног окршаја између доскорашњег пара, када се умешала и певачева ташта у намери да заштити своју ћерку. Дарко је тада почео да псује и да виче на њих две, након чега је бесно напустио кућу Гагића, али је наставио да зове Марину и да је убеђује да се помире. Она, наводно, нема намеру да пређе преко овога јер није први пут да њих двоје имају проблеме који се завршавају свађама и препиркама. Како нам је објаснио наш саговорник, главни разлог за сукобе између њих двоје јесте Дарково понашање, односно то што је често одсутан од куће и не јавља се својој вереници по неколико дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Курир је јуче био у Пећинцима, где живе Маринини родитељи, а код којих се она вратила након што је напустила певача, и на лицу места смо чули потврду да се догодио скандал пре неколико дана у породици Гагић.

– Чуо сам неку галаму пре неколико вечери из њихове куће. Дарко је возио пијан ноћима, иако, колико знам има забрану да вози ауто. Сви по селу причају да Марина неће да се помири са Дарком, да је дефинитивно завршила с њим. Колико знам, она је код њених родитеља већ два месеца – рекао нам је један од комшија Гагића, а сличну причу чули смо од још једне мештанке Пећинаца која познаје Маринину породицу.

– Причају сви да је био скандал. Да је Дарко дошао бесан и да се драо, псовао је и Марину и њену мајку. Иначе се прича по Пећинцима да је и раниј езнао да вређа ташту.

Извор: Курир