Свет

Директор школе звао полицију! Мајка сазнала да су ћерку малтретирале вршњакиње, па је узела БОКСЕРСКЕ рукавице и направила хаос!

Није знала којој ће пре да се освети

Сви су се хватали за главу. Док је директор школе звао полицију, остале професорке покушале су да зауставе једну жену док је правила русвај и тукла девојчице по школи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Едит Ридл (34) из Џексонвила на Флориди предуго је чекала да вршњакиње њене 12-годишње ћерке престану са малтретирањем и иживљавањем по школском дворишту.

Када јој је 18. марта ћерка дошла кући са ижврљаном јакном и поцепаном дуксерицом, мајци је пукао филм. Узела је своје боксерске рукавице, пошто је некада тренирала тај спорт, и отишла је у школу да се лично обрачуна са 12-годишњим девојчицама.

Директор школе Ду Пон рекао је да је мајка улетела у двориште и ударила с рукавицама једну девојчицу која је пала на земљу. Потом јој је ћерка показала ко ју је још малтретирао, па је мајка пришла и тој девојчици и буквално ју је нокаутирала, пише WJAX.

Потом је викала на њих да никад више не додирну њену ћерку јер ће имати још већих проблема с њом. Када је полиција дошла а Едит ухапшена, није пружала отпор, напротив.

“Знала сам да ћу бити ухапшена. Небитно, нека ме поново ухапсе и следећи пут, али малтретирање моје ћерке једном ће престати”, поручила је Едит Ридл, преноси Newser.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс