Србија

ДРАМА СЕ НАСТАВЉА! Водитељкин и Лечићев син изопштен из школе због СКАНДАЛА: Отац Нине Радуловић открива нове детаље

Глумца Бранислава Лечића многи су већ у јавности осудили за силовање глумице Данијеле Штајнфелд иако још увек није доказано да је то починио.

И породица његове бивше супруге, водитељке Нине Радуловић се огласила, па заузела страну некадашњег зета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нинин отац Бранислав чврсто брани Лечића са којим, како каже, има диван однос

Лека и ја смо људи у годинама, често се виђамо и апсолутно сам сигуран да је невин. Он сваки викенд проводи са сином Лавом, па и ја одем некад са њима на ручак. Диван је отац, води рачуна о сину и плаћа алиментацију. Ма шта год затреба за дете, он је ту. Нас двојица имамо фантастичан однос, као да се никад није разводио од моје Нине – каже за Информер познати београдски стоматолог Радуловић и додаје да због целе ситуације његов унук Лав не иде у школу:

– Шокирао сам се кад је Данијела оптужила Леку за силовање. Ни ја ни моја супруга не верујемо у то, знамо да Бранислав није такав! Чим је та вест објављена, унука Лава смо пребацили на онлајн наставу. Он похађа трећи разред и знате да нека деца у том узрасту могу да буду сурова. Да не би доживео непријатност, одлучили смо да засад не иде у школу. Морамо да га заштитимо!

– Стварно сам огорчен на њу! И супруга и ћерка и ја не верујемо Данијели и не знам шта јој је требало све ово. Супруга и ја смо зубари, пацијенти нас стално запиткују о томе, а ја им кажем исто што и вама: да сви верујемо Леки. Нас двојица смо се чули након што је био на полиграфу. Он зна да смо ми увек ту за њега – прича Радуловић, који је је убеђен да ће Лека заувек сносити последице оптужбе за силовање:

– Ово што му се десило уништило му је живот! И ако не буде осуђен, све ово ће остати на интернету и пратиће га заувек. То је страшно! Надам се да тај печат неће носити унук Лав и ћерка Нина. Она је засад добро, ради много и мислим да јој посао помаже да ово лакше поднесе.

Бранислав Радуловић бесан је и на глумце који су се окренули против његовог бившег зета. Посебно га је изнервирало што је Милош Биковић потписао петицију да не игра са Леком.

– Не знам како ће се глумци који су стали на Данијелину страну сусретати са Леком на снимањима ако се докаже да није крив. Ипак је он легенда, један је Лечић! Тај млади глумац Милош Биковић мало је пожурио, требало је да сачека. Није колегијално што су он и још неки глумци одлучили да не глуме са Леком. Биковић није сачекао да чује његову страну. Кренуо је бициклом на Русију!

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Информер