Србија

ДРАМА У ДОМУ ПЕВАЧА, ГАГИЋКА СТРАХУЈЕ ЗА ДЕТЕ?! Марина склонила сина због Даркових веза с мафијом?!

Фото: Јутјуб

Вереница Дарка Лазића, Марина Гагић, наводно је склонила сина Алексеја из породичне куће у Брестачу јер је уплашена за његову безбедност због тога што певача доводе у везу с вођом београдског огранка „кавачког клана“ Вељком Беливуком.

Наводно, откако је у медијима осванула прича да је Лазић аутомобил мерцедес ЦЛК продао извесном Николи Црном, који се повезује са Вељом Невољом, као члан његовог клана, Марина је у паници да нешто лоше може да им се деси.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пошто им је пре неколико дана и полиција зазвонила на врата због рутинске провере, Гагићева се још више уплашила да иза свега тога заиста постоји нешто. Више није могла да поднесе толики стрес, па је из безбедносних разлога отишла код родитеља.

– Дарку није престајао да звони телефон откако се сазнало да је продао ауто једном од људи који је близак са Вељом Невољом. Због тога је Дарко пре неколико дана угасио нови број телефона, па су људи почели да зивкају и на фиксни. Све то је много стресно његовој мајци, брату и вереници, а у кући је мало дете, које не може да заспи од телефона. Дарко је објаснио због чега га људи зову и да нема потребе да се брину јер није ништа страшно, али њему ни мајка не верује. Он увек прича да је све у реду, па онда сазнају или да се преврнуо колима или да је прекршио неки закон. После доласка и провере полиције Марина му је рекла да ће накратко да се склони код својих, бар док се не слегне прашина, иако је Дарко покушао да је наговори да то не ради – прича извор близак певачу.

Лазић је наводно тешко поднео то што га је вереница раставила од сина, па неколико пута дневно иде у Пећинце код њених родитеља да би их видео.

– Дарко је много везан за Алексеја, па се зато посвађао с Марином кад му је рекла да води дете у Пећинце код својих. Рекао јој је да претерује и да сину, као и породици, ништа неће да се деси. Објаснио јој је да је само продао ауто човеку који је близак са Беливуком и да није дубље умешан у ту екипу, али она у то не верује. Рекла му је да јој је свашта приредио откад су заједно и да је боље да се склони на време, пре него што неко упадне у кућу и уради ко зна шта – каже извор.

Дарко је потврдио да је било позива са непознатих бројева:

– Код куће сам у Брестачу, све је у реду. Не знам због чега се подигла толика прашина око тог аута. Полиција само ради свој посао и рекли су ми да нема потребе да јавно причам било шта о том аутомобилу, већ да све могу да кажем у полицији директно. Звали су ме непознати бројеви, али се нисам јављао. Што се Марине тиче, знате какве су жене, преувеличавају без потребе – рекао је Дарко и додао да је у журби јер помаже брату на имању.

Марина се кратко огласила за медије:

– Заиста не бих ни о чему сада да причам – рекла је кратко и одмах прекинула везу.

Ана Севић дала је изјаву пре неколико недеља у полицији, па је испричала да је бесна на бившег супруга Дарка због тога што није проверио папире спорног аутомобила.

– Тај аутомобил ми је Дарко поклонио након нашег венчања. Кола ми се никада нису свиђала јер нису практична за децу. После је мерцедес поново продао дечку од ког га је и купио. Међутим, новац од тог човека никада није узео. Спорно је било што се тај ауто води на мене, а договор је био да се пребаци на тог дечка кад га исплати. Међутим, ауто никада није исплаћен, а касније је пронађен с лажним таблицама. Зато сам била бесна. Због тога се моје име уплиће у причу с којом немам апсолутно никакве везе – изјавила је тада Севићка.

Извор: Курир.рс/С.М./Српски телеграф