Србија

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ! Ово је поручио након вести да ће бити приведен

ПОЗИВ за рочиште сам добио пре два сата, па ме веома занима ко је извор за ту информацију – каже лидер ЛДП Чедомир Јовановић поводом вести да је Треће основно јавно тужилаштво издало налог за његово привођење.

Налог је издат јер, како се наводи, већ дуже време избегава долазак у ту институцију да да исказ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само неки сат након што сам први пут добио позив, појављује се ова вест. Ни до сада нисам избегавао позиве већ сам, што цела земља зна, претходни пут био у болници – наводи Јовановић.

Он тврди да је у последње време било више случајева које тумачи као провокације.

– Био сам на пословном састанку када су четири полицијска аутомобила залетела на моје обезбеђење које је из МУП-а. Након што су сат времена држалу блокирано пола Вождовца рекли су да је по среди грешка. Од када је почела да се емитује серија „Породица“ било је више провокација. Ово је жеља да ме испровоцирају и конфронтирају с Вучићем који нема везе с оним што се догодило. Месецима траје ова агонија с тим да је сада интензивирана – наводи Јовановић.

Позив који је датиран 24. јуна ове године и лидер ЛДП ће се, како каже, уредно одазвати.

– Ја сам 24 сата с полицијом. И преко њих су могли да ми уруче позив. Кроз медије сам добио информацију да избегавам суђење. А зашто бих то радио кад сам све поступке у том случају пред Управник судом добио – пита Јовановић и каже да је намера оних који ово чине да он изађе и каже како га Александар Вучић малтретира као Слободан Милошевић некад – закључује Чедомир Јовановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс