Свет

ХОРОР! Комшије у шоку након што су пронађена тела два детета и НОВОРОЂЕНЧЕТА! Мајка избола децу, па побегла са места злочина!

Троје мале деце избодено је на смрт у породичном стану у Долини Сан Фернанда, а мајка је ухапшена након што је побегла са места злочина.

Лилијана Каријо, коју је полиција идентификовала као “главну особу од интереса”, одведена је у притвор у округу Тулери, пренео је “Лос Анђелес тајмс”. Њу је полиција ухватила након дуже потере током које је она украла “пикап” у Бејкерсфилду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бака малишана позвала је полицију након што је открила њихова беживотна тела у суботу ујутро у насељу у Ресиди, а мајке није било. Полиција је дошла на позив око 9.30 ујутро и у стану су пронашли тела троје деце, старости три и две године и пола месеца.

Иницијални извештаји показују да су деца избодена, али власти нису још потврдиле узрок смрти, нити је дат мотив за убиства.

-Ово су тренуци који нас прогоне у каријери – рекао је званичник полиције Раул Џоел, додајући да су изгубљени невини животи.

Он је истакао да није било претходних позива полицији из стана у којем су живела деца са мајком. Елизабет Куевас, која живи у стану изнад жртви, рекла је да је познавала баку из виђења. Куевас је рекла да ју је понекад виђала док је шетала своје псе.

Такође је истакла да је упознала једно од деце, “преслатку девојчицу”, која ју је питала да помази њену чиваву.

-Била је савршени мали анђео – рекла је она, додајући да је девојчица била средње дете и да верује да су остало двоје били дечаци.

Куевас је рекла да не може да разуме зашто се то догодило, јер јој је деловало да су деца вољена.

-Била су прелепа. Девојчица је била повучена, али не претерано стидљива или уплашена. Анђео не би требало да оде на такав начин – истакла је она.

Куевас је навела да никад није чула свађу у стану, само звукове цртаних филмова који су се чули, како је рекла у свако доба, понекад чак и у 22.00 увече. Додала је да пре кобне суботе никад није видела да полиција долази у стан из неког разлога.

-Неко је пукао тамо и пукао је у погрешном правцу – рекла је, додајући да не може да се отресе сећања на девојчицу која је хтела да помази њеног пса. – Требаће ми времена да се саберем.

И друге комшије су у неверици.

Корина Хуертас, која живи преко пута улице две године уназад, рекла је да је била шокирана убиствима.

-Ко то ради невиној деци? Она нису тражила да се роде – истакла је.

 

 

 

 

 

 

Извор: SrbijaDanas.com/Los Angeles Times