Свет

Хорор на сахрани: Пратили оца на вечни починак, а онда су у ковчегу видели другу особу! Истина их је дотукла

Аустралијанка пореклом из Грчке у марту је морала заувек да се опрости од супруга с којим је била у браку пуних 57 година. Да су она и синови само знали шта ће да им се догоди на сахрани!

Деспина Николопулос неутешно је плакала пред улазом у капелу у Сиднеју, знајући да ће ту по последњи пут видети свог мужа с којим је скоро цео живот делила добро и зло.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због превеликог стреса жена није била у стању да одмах уђе у капелу, те су уместо ње то учинили синови. А онда се догодио скандал.

Један од синова истрчао је напоље држећи се за главу након чега је мајци саопштио да у ковчегу није тата Ангелос. Жена је гледала сина у неверици ни не схватајући шта јој говори да би потом и сама ушла унутра и пришла ковчегу.

“То није он! Где ми је муж, злотвори? Шта сте урадили с њим”, викала је Деспина на раднике на гробљу који су је збуњено посматрали.

Агонији једнакој ономе кроз шта је породица Николопулос пролазила претходних дана није се назирао крај. Није се знало где је тело покојника. Тек после 15 минута откривено је да је он сахрањен у погрешној раки два часа раније!

Откривено је да породица тог другог покојника који је био пред Николопулосом није желела да види леш, па је последњи необавезни процес идентификације у капели изостао. Самим тим, Ангелос је сахрањен у другом гробу.

На крају је два часа трајало премештање два покојника у праве раке, па је цела прича добила још више на бизарности и морбидности, а о осећањима ионако измучених породица да и не причамо.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс