Србија

Хорор! ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ: Чланове екипе познате емисије вадили из камионета, тешко повређене две особе!

У саобраћајном удесу камиона и камионета који се под још неразјашњеним околностима догодио у петак, око 11 сати, у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Прељина, тешко су повређене две особе и причињена је значајна материјална штета.

Како се претпоставља, удес се догодио када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“ београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала „Кућа од срца“, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута, са десне стране коловоза. Од силине ударца камионет је буквално одлетео у канал крај десне стране пута и завршио уз жичану ограду оближњег фудбалског терена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тешко повређене мушкарца и жену из смрсканог камионета извукли су припадници краљевачке ватрогасно-спасилачке јединице и они су потом санитетом превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

Због удеса и увиђаја саобраћај се на овој деоници Ибарске магистрале одвијао наизменично једном коловозном траком, а више околности под којима се несрећа догодила биће познато након истраге која је у току.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс