loading...
Србија

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ! Лечић је патријарху Павлу упутио захтев, па отишао у Хиландар: Све је повезано са овом женом!

Фото: Јутјуб

Након што је Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за силовање, а Мерима Исаковић дала исповест у којој тврди да је Лечић покушао да је силује док су студирали, нова сазнања о глумцу и бившем министру културе не престају да се нижу.

Подсетимо, Бранислав Лечић досад је био у два брака, а оба су се наводно окончала због његовог неверства. Прва глумчева супруга била је Ивана Вујадиновић, која је била 18 година млађа од глумца, па је он тражио дозволу патријарха Павла да са њом ступи у брак. Лечић и Ивана су заједно добили двоје деце, сина и ћерку Ану, сада познату глумицу. Њихов брак трајао је 13 година, а како су медији тада писали, окончао се јер је Ивана сазнала да је глумац вара, али до окончања брака је дошло 2007. године, када је она упловила у везу са једним стјуардом, за ког се удала и добила три ћерке.

Након првог развода, Бранислав Лечић је започео везу са водитељком Нином Радуловић, а 2011. су се венчали и убрзо добили сина. Ипак, како су медији писали, и тој љубави је дошао крај због Лечићевог неверства, па су се званично развели 2017. Наш извор наводи да је глумац током оба брака био свестан своје тамне стране, али да је ипак настављао тако да се понаша. Занимљиво је да је Лечић пре првог брака неко време провео у Хиландару и живео монашким животом.

ИЗУЧАВАО ДУХОВНОСТ

– У Хиландар сам дошао с амбицијом да тамо останем дуже време. Нисам могао да предвидим колико, али сам добио одобрење београдске Патријаршије да не будем туриста, него један од искушеника. Време сам проводио с монасима, нисам излазио из њиховог круга. Имао сам своју монашку одору, радио сам у винограду и у кухињи, припремао дрва и све остало што је било потребно. Тада сам имао 33 године, то је било пет година пре него што сам се оженио првом супругом – испричао је глумац пре четири године и објаснио:

– Отишао сам у Хиландар зато што је то духовно место православне вере, којој ми припадамо. Пошао сам од тога да изучавање духовности мора да почне од места где сте рођени. Ја сам рођен у Србији, она је моја мајка, земља коју волим и припада корпусу православне религије. Зато сам морао да одем на сва та света места како бих осетио ту њихову енергију. Хиландар је место где бих могао да проведем цео живот, сигуран сам да бих могао да живим монашким животом – испричао је Бранислав Лечић пре четири године за медије, када се након развода од Нине присетио монашких дана, па је рекао да би без проблема могао да се замонаши, и то трајно.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс