Србија

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ СРПСКОГ ЕКСПЕРТА: Вучић спроводи ултиматум Немачке, ево шта су тражили да уради Србима!

На челу Србије имамо издајника каквог нисмо никада имали, али Вучић није издајник само због Косова и Метохије. Он је издајник због Рио Тинта, што наше воде, руде и земљу даје странцима зарад опстанка на власти, он је издајник јер је крши устав по разним питањима, јер не поштује ниједну институцију у земљи, јер је легитимисао мафију која влада овом земљом, јер је злоупотребио све медије, јер нас је посвађао једне са другима, јер је покрао све изборе, јер је презадужио ову земљу као нико у историји, рекао је Млађан Ђорђевић, председник покрета „Олсобођење“, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Он је казао да је због свега тога покрет на дан бомбардовања, 24. марта планирао на два надвожњака транспаренте „Вучић издајник“ са његовим фотографијама са Шредером, Тачијем, Милом Ђукановићем,  Блером, и транспарент „Не у НАТО“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тамо их је дочекала организована група полиције и комуналне полиције, БИА, саобраћајне полиције и укупно их је било четрдесеторо, на осморо наших људи. Они нису ни успели да развију транспаренте, већ су их зауставили, претресли и њих и аута. Замислите, пуковника Јанка Тодорова који је рањен током НАТО бомбародвања, претресају на дан почетка НАТО бомби као криминалца. И затим су написали прекршајне пријаве, наводно по налогу судије, не писаном, него су наводно били на телефонској вези са судијом – прича Ђорђевић.

Након тога, Покрет се одлучио да као реакцију штампа милион налепница, да цела Срба може да види Вучићеве фотографије са Блером, Ђукановићем…

– Ту је и Клинтон, чију је кампању подржао са два милиона долара, и који га тапше по раменима како је добар момак. И наравно његов партнер ратни злочинац Тачи са којима је свих ових година договарао и преговарао – истиче вођа Ослобођења.

Према његовим речима, Вучић не би никада добио изборе без преваре и међународне подршке.

– Он је сада у ситуацији да се иживљава над овим народом, и то и ради. И то ради са задовољством, 24 сата, пошто сам каже да не спава, он се бави политичком манипулацијом и лечењем својих комплекса – навео је Ђорђевић.

Девет година његове власти је поплава и муљ и ми ћемо последице те поплаве видети тек када се вода повуче и када почнемо да чистимо тај муљ.

– Све што се ради у овој земљи је криминал, корупција и мафија. СНС је мафијашка организација. Не судије, већ чистачице у суду да се запосле, он мора да потпише. А све ове медијске афере које се смењују треба да прикрију чињеницу да тужилаштво у случају против клана Вељка Беливука нема ништа – казао је Ђорђевић.

Он је рекао да СНС има 200.000 робова, који раде по уговорима о привременим и повременим пословима и који морају да слушају све што им се нареди како би сачували посао.

Такође је оценио да је Вучић пред крајем, да је власт СНС „труло дрво које народ може да обори“.

Ђорђевић је открио који сраман услов је Немачка поставила Србији, што Вучић свесрдно испуњава, а о каквом се ултиматуму ради можете погледати у емисији.

Извор: helmcast.rs