Србија

ЛЕЧИЋ ЈЕ СМРДЕО, ОЧИ СУ МУ БИЛЕ ПРАЗНЕ, НИЈЕ ИМАО ДУШУ! Ева Рас шокирала Србију!

Глумица Данијела Штајнфелд је за силовање оптужила колегу Бранислава Лечића рекавши да је ћутала годинама јер је претпостављала да ће у оваквом друштву – осим институцијама морати и јавности да доказује да је жртва.

Цео случај преузело је тужилаштво, али се јавност поделила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумица Ева Рас гостовала је јутрос на Тв Пинку у Јутарњем програму где је стала у одбрану Бранислава Лечића. Како је рекла, Данијела Штајнфелд је све измислила, и за то је чак добила плату, а додала је и да САД на овај начин преко глумице ратује са Србијом.

– Она може сада да каже, „смрдео је, очи су му биле празне и није имао душу“ и сви би јој веровали, она лаже, ово је директно усмерено протов мушког рода. Сада нико неће смети да се удвара девојци да га не би нека оптужила за силовање. Када је говорила за стране медије знала је да ју је одвео у Ритопек, а када је причала за Инсајдер онда није знала, рекла је Ева Рас у Новом јутру.

Подсећамо, глумица Данијела Штајнфелд се вратила из Америке у Србију само да би дала исказ тужилаштву и рекла име колеге ког оптужује за силовање.

„Моје осећање док сам била тих пар сати у тој кући је да ја само хоћу да изађем жива, ништа ме друго није интересовало. У моменту када сам видела шта ће се све издешавати, ја нисам могла да функционишем, нисам могла да говорим“, рекла је Данијела.

Глумац Бранислав Лечић саслушаван је у полицији више од седам сати поводом оптужбе колегинице Данијеле Штајнфед да ју је пре девет година силовао.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс