Србија

МАЈКА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ТЕШКО УБИСТВО: Обдукција потврдила да је беба бачена у контејнер угушена

Беба која је јуче пронађена у контејнеру у пријепољском насељу Хашимбеговића поље, а чију смрт су лекари констатовали када је пребачена у болницу, угушена је тек пошто је дошла на свет.

Ово су показали, како „Блиц“ сазнаје у полицији у Пријепољу, резултати обдукције тела несрећног новорођенчета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из истих извора и информација да ће против 20-годишње мајке бити поднета кривична пријава за тешко убиство и да јој је одређена мера задржавања до 48 сати.

Сумја се да је она, пошто се претходно породила у кући, угушила дете, а онда га бацила у контејнер за смеће.

Породиља којој се ставља на терет да је усмртила бебу налази се у болници и још није саслушана. Следи даља истрага која би требало да одгонетне и друге детаље овог чедоморства.

Ова жена јуче преподне, у пратњи своје мајке, јавила се у пријепољску болницу жалећи се на гинеколошке проблеме. Лекари су одмах установили да се породила, али она то у прво није хтела да призна, а касније је рекла да је бебу оставила у комшилуку .

Из болнице су одмах алармирали полицију која се дала у потрагу за новорођенчетом. Недуго затим нађено је у контејнеру у Нововарошкој улици, недалеко од куће у којој породиља живи. У нади да је дете још увек живо полицајци су га пребацили у болницу где су доктори могли само да констатују смрт.

Извор: Блиц