Србија

МАРИЈАНА МИЋИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Срам вас било све! (ФОТО)

МАРИЈАНА Мићић, глумица и водитељка, гостујући у једној емисији шокирала је изјавом на тему силовања и злостављања.

Наиме, она је својом изјавом наишла на бројне осуде, а посебно на Твитеру. Због многих негативних коменатара, сада се огласила на свом Инстаграму где је покушала да оправда изговорене речи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имам велику потребу да се огласим сада и никада више поводом моје спорне изјаве. Пуни мржње и агресије зарад ‘тренда’, сензације и лајкова изврћу се моје речи и мења цео контекст онога што сам рекла. Због те реченице свака моја следећа реч је добила другачије и нетачно значење – започела је Маријана и додала:

– 1. Да ли ти ја личим на некога ко је некада могао да буде злостављан и силован?’. Реченица која је искључиво била шала на рачун мене, мог карактера и темперамента. Никада на рачун било које жртве. И да, жао ми је ако сам том изјавом било кога повредила. И одмах затим наставила Осуђујем сваки вид насиља и сваку врсту агресије, вербалну, физичку како год. Ако нека девојка, жена изађе и каже ја сигурно нећу рећи она лаже.

– 2. Наш глумачки посао јако је пипав, не знаш да ли је стварно, да ли је зарад улоге, да ли је улога, да ли је глума’. Ако није довољно јасно, када имамо партнера на сцени, сету, где год, не знам да ли би мало да нас ‘пипне’ зато што улога то захтева или би ипак мало да нас пипне приватно. Да, мало нам је професија таква!“

– 3. и кажу одмах. Не као терамо их да казу одмах, него добро је причати управо зато да би девојчице које то гледају код куће…’. Неко је наставио : ‘Биле храбре, препознају шта је насиље, зато је добро причати о томе“, написала је Маријана, а потом навела да је увек осуђивала насиље и подржавала жртве.

– Цитирала сам све. Одслушала пет пута разговор у целости и размишљам да ли да се извиним ако сам било кога повредила или да вам опет казжем ‘Срам вас било све вас који сте једва дочекали погрешно слово или недовршену реченицу па да ме разапнете’. Никада нисам ширила насиље и мржњу. Ако мислим нешто лепо, јавно кажем, ако не мислим прећутим. На ову тему ипак нисам ћутала, још у јануару, међу првима сам се јавно огласила, осудила насиље и подржала девојке. Мишљење и став се нису променили до дана данашњег. Могу да се извиним свакој жени ако се лоше осетила због нечега што сам рекла, али свако ко ме познаје зна колико не трпим насиље, колико не трпим неправду, да сам спремна да истерам правду макар ме то скупо коштало и да сам увек, али увек на страни слабијих, а то су жене. Да је мој став да нападам жртве и браним насилнике разумела бих овакве реакције, али мораћу да вас разочарам, није – написала је Мићићева у објави.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana)

Извор: Новости

Ознаке