Србија

МАРИНИКА ТЕПИЋ: Палма се крије иза женских сукњи, тера жене да га бране од мене и утиче на сведоке

Потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић, навела је да тужилаштво у Јагодини није одлучило да задржи у притвору првог човека тог града, Драгана Марковића Палму и да је он пуштен како би утицао на сведоке.

„Тужилаштво у Палмином приватном граду не тражи да га приведу и задрже док траје истрага. Пуштају да утиче на сведоке, тера жене да га бране од мене, као Јутка што се крио иза женских сукњи. А Загорка жмури на јагодинског кадију. Ко још верује у независну истрагу док га води Тужилаштво у Јагодини“, написала је Тепић на друштвеној мрежи Фејсбук.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић, изјавила је у понедељак на конференцији за медије да је први човек Јагодине, заједно са својим коалиционим партнерима подводио жене и девојчице.

О наводном подвођењу сведочио је бивши запослени у хотелу у Кончареву, иза којег како тврди стоји Драган Марковић Палма. Према његовим речима, у овај хотел долазили су и девојчице и из Београда, које су биле старе и по 15 година.

Након поменутих навода и покретања приче, Више јавно тужилаштво у Јагодини формирало је предмет поводом ових информација. Драган Марковић Палма негирао је ове тврдње.

Он је данас саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Јагодини, где је тражио да се испитају сви спорни наводи.

„Ја сам јутрос био у Вишем Тужилаштву у Јагодини и тражим да се испитају сви наводи Маринике Тепић и тог који се наводно плаши, а улаз у РТС и силом разбија врата са Ђиласом. Они треба да објасне ко су та деца, ко су те девојке, које су то жене које су наводно биле на тим местима које они помињу и да се ту десило то што су они навели. Одговорно тврдим: све је чиста лаж. Због овога неко мора у затвор, или Мариника Тепић или ја. У затвор ће ићи онај ко лаже. Мариника Тепић ће морати све да докаже”, рекао је Марковић.

Извор: Нова