Србија

МАРИНИКА ТЕПИЋ ЗАТРЕСЛА СРБИЈУ: Палма са својим коалиционим партнерима подводи девојчице од 15 година

Фото: Твитер принтскрин

Потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић, изјавила је данас на конференцији за медије да су се “монструми из власти” изопачили и да раде ствари које везују за мафију, напомињући да први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, заједно са својим коалиционим партнерима, „подводи жене и девојчице“.

“Подвођење жена и девојчица не иду само уз мафију. Оне су готово свакодневица у нашој Србији. Данас знам да је подвођење жена и девојчица свакодневна ствар у Јагодини у којој влада Драган Марковић Палма”, навела је Тепић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ово што ћу вам данас представити је монструозније од било ког напада и пљачке о којој сам до сада причала. Позивам све људе у Србији и Јагодини да се окрену око себе и да нам помогну својим исказима и сведочењима и да коначно ово сучељавање са монструмима из власти отворимо једном за свагда”, навела је Тепић.

Након уводног излагања на конференцији, Тепић је приказала видео снимак сведочења човека који је упућен у случај подвођења.

“Ако је преостало имало морала и части, тужилаштво не сме да ћути, а влада мора да падне. Ово је разлог да Влада Србије падне, јер је Драган Марковић Палма део власти. Палму не штити Мариника, него његови партнери из Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије. Ово траје већ 10 година, али нико није смео да проговори до сада. Време је да се са овим монструмима из власти заиста суочимо и да они не буду неко ко ће држати моралне придике”, истакла је Тепић.

Она је додала да ће наставити да износи сведочења људи.

„Ово клупко се почело одмотавати и морамо ићи до краја“, закључила је Тепић.

Извор: Нова