Србија

МЛАДИЋ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ ПРИЗНАЊЕМ! СЕДЕО САМ У АУТОБУСУ КАД ЈЕ УШЛА ТРУДНИЦА! Мислила је да ћу устати, док јој нисам ОДБРУСИО

Признање једног момка из превоза изазвало је усијану расправу на друштвеним мрежама.

„Ово се десило синоћ, а породица је бесна на мене. Ја и даље не видим шта сам лоше урадио. Кренуо сам аутобусом назад кући са посла. Иначе идем колима, али сам имао удес и кола су још на поправци. Због пандемије, морамо да пазимо на одстојање због чега је број слободних места за седење у превозу додатно смањен“, започео је младић и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Мој посао је такав да сам на ногама цео дан, а смена ми траје 10 сати. Грозан посао, али плата је добра. Након радног дана, ноге ме убијају и вапим за сваким тренутком када могу да седнем и одморим будући да од моје станице до куће има још 20 минута хода. Синоћ сам, дакле, био у аутобусу када је ушла трудница у поодмаклој трудноћи. Видео сам да погледом тражи слободно место. Није га било. Ја сам јој био најближи, па ме је погледала у нади да ћу устати. Имао сам слушалице и претварао се да је не чујем, али обратила ми се“, рекао је он и наставио:

„Нисам био непристојан, само сам јој рекао да ме боле ноге, да ми је посао напоран и да јој нећу устати. Почела је да кука како је трудна, како је самохрана. Рекао сам јој да ми је жао, али да је то њена лична одлука и да не може да очекује од других да јој чине услуге због њених личних избора. Што сам јој ја крив што је решила да роди дете а не може да приушти ни кола?“ рекао је он.

„На крају се у расправу укључио и неки старац који ми је рекао да сам „безвредно ђубре“ и понудио јој своје место, а онда наставио да гунђа о нама младима. Само сам гледао кроз прозор и правио се да не чујем. На крају је и возач закочио па су се обоје саплели, ускомешали и почели да ме заједнички псују, али игнорисао сам их.Кад сам стигао кући, рекао сам све сестри која је беснела на мене, као и моји родитељи. Ја и даље не видим у чему је проблем – каже младић.

Природно, већина је потпуно згрожена поступком младића, али има и оних који кажу да разумеју његов поступак и да би поступили слично!

– Јеси ли можда знао да, поред тога што је то џентлменски, такође је препоручљиво да устанеш јер труднице тешко одржавају равнотежу? питају га на форуму, док други додају да, можда чак и ако није непристојан што није устао, причом о контрацепцији и абортусу свакако се показао као нечовек.

Извор: Курир.рс/Блиц Жена/Реддит/М.М.